yok abi o değil bir araya geldiğimizde hatırlatırsan dilimin döndüğünce bende sizlere anlatırım geçen gün bi abiden duydum bende
abi akşam saat 10 da başladı gece 2 ye kadar 2-3 cm yaptı ama gör nasıl yağıyor ,dün yağmur yağmasaydı bi o kadar daha yapardı
evet ne demezsin abi 5cm bulunca burda hayat felç oluyor siz 50cm bahs ediyorsunuz hepten yaşanmaz hale gelir burası
balkondan oltayı sallarsın ,olduğun yerden kedi ,köpek bilimum hayvan yakalayabilirsin ,yem olarak et ve et mamulleri kullanabilirsin 1.Kedi organizasyonu yapıldı katılımcılar 1- Keyf&keder 2-Ahmet Fatih Eryılmaz fotolar birazdan
abi bilindiği gibi bütün organizasyonlara şemsiye team ekibi hep beraber katılıyo onlara karşı bi kusur işlemeyelim sonra..
yav ben sana geldim kahve içmeye kar yolları kapadı ,ben sende kaldım şemsiye team nasıl gelçek yollar kapalı değilmiydi anlayışla karşılarlar çünkü yolların kapalı olduğunu biliyorlar sen merak etme
başım üstünde yerin var abi ama biz şemsiye team olarak birinin misafiri hepimizin misafiridir yani birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için dir abicim
eminimki onlar( şemsiya team) benden daha çok sizinle ilgilenirler hele özellikle baş komutan necmi baba