Teşekkürler Barış. Bu hafta benim dinlenme haftam. Ben sizin gibi genç değilim ki her hafta organizasyona katılayım.
. İnşallah Birgün oda olacak , Bende çok istiyorum.Özellikle Tekirdağ olayında aklım hep Sizde kaldı. Allah çabalarınızı boşa çıkartmasın arkadaşlarım. Balık bu belli olmaz. Bütün Gece beklersin birşey çıkmazda Bir bakarsın tamda giderken son oltaya vurur. Allah Muvaffak etsin...
Arkadaşlar, verdiğim linkte evden izin alamayan arkadaşlar için faydalı bilgiler var. Bir bakın isterseniz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=16541
Mavruka yerine şakşukacısı geçen bir isim bulmam lazım.. istanbul - Balıkçıları - Takımı - Şakşukacısı mauahahaha İBTŞ
benim bu konuda söyleyecek bir şeyim yok.balığa gidelim diye beni eşim uyandırır.balık sırasında bana kahve,yiyecek verir.balıkta kepçeyi o sallar,balık sonrası tutulan balıkları sen-ben demeden "biz"tuttuk deriz.amatör kaptan ehliyetini beraber aldık,balıkçı belgelerimizin numaraları peşpeşe,tabiiki sitemizede üye.n.banu.......teşekkürler karıcığım..... __________________ oktay-1949 istanbul marmaris b-rh+ abi bunu okuyunca kıskanmamak elde değil
slm kurşundan dökülmüş uzun ve yuvarlak, iki ucu delikli, mazgallanıp civayla parlatılmış veya sarı madenden döküm yapılıp nikelajlanmış, 80-130 gr. ağırlığında bir av aleti (duduklu tencere, 25.0
gidecegımız yerı ben cok beyenıyorum umuyorumkı sızlrde beyenırsınız ınsallah oltalara kalkan yakalandıktan sonra ufak bir cevre turu yaparız değilmi yazın 1 temmuz ve sonra buradaki golerde sazan yakalamayada gideriz hem yerlerı görürsünüz yada ailece piknik yapmaya gelirsiniz...
veya bulgar yapimi cok guzel , insanin agzinda eriyip giden findik kremasina sahip olan gofret markasi .
Sözlük anlamı budur iki yanı delik, bir tarafına telle iğne bağlanmış, kurşundan yapay balık biçiminde av aleti.