necmı abı bende onu kastedıyordum yuzmek değil yanı onur dansozlukte değil benım ıcın problem yok barıs abının demesıne gore olta bıraz zor atarız gıbı bır seyler dedı bakalım resımlerı gorelım durum değerlendırmesı yaparız tabı pazar sabahı ınanıyorumkı o kadar dalga olmaz cunku havanın sısılı oldugunu soyluyor meteoloji bakalım ben hala kararlıyım aslına bakarsanız gıtmek için tabı tek gıtmedıgım ıcın karar ne cıkarsa razı olucam..
arkadaşlar karayel hava lodos a dönmeden orda dalga dinmez içe yönelecez oylama yapak gürpınar diyenler ekrana tıcklasın
Tarcan abı o tarafta oturuyor ona sormak lazım balık durumunu. Ama olsa ıdı onlar orada avlanır rapor koyarlardı sanırım.
Rivada olabilir ama balık almadan döneriz rivadan orda barınakta arkadaşlar var istavrit diyorlar onu unkapanında da alıyoruz
gelin dostlar edirneye süloğlu barajına götüreyim sizi ,levreğe tabi tatlı su levreği dalga falan yok mangalda yaparız efendi gibi ohh sizi ben ilaçlarım rakıyla daha ne olsun ,yani gerekli misafirperverliği gösteririz icabında
TIK TIK TIK TAK TAK TAK ŞAKŞUKA ŞAKŞUKA KEMER KMER KEMER Balık olan yerden vazgeçmıyelım he o yarın hava durumuna bır daha bakarız kyıda durulcak kadar hava olsun yeter bıze ....