patlıcandan yapılan domates soslu bir meze türü zaten sizin gibi acemiler balık tutamayacağına göre şakşuka yapında aç kalmayın bari
abi vatoz değilde sirküleri aşmamak için çaba sarf edecgız gıbıme gelır mevlam bu sekılde nasip eyleye turgay abim...
İşin şakası limit altlarını bizim sakarya orgda yaptığımız gibi bırakmak en mantıklısı Bizim kıyılarımızda küçük bazen iri Ama tam karşımızda 15-20 kğ lıkları çıkmakta
oldu ben tutucam siz yiyeceksiniz zatenkırk yılda bir izin alıyorum ondada size balık tutucam yok öyle yama benim iş çarşambadan sonra belli olur
Teşekkürler Koral, senden ne haber. Bu forum konusunu açan ben olsaydım şimdi hepinizi konular haricine kovalardım
basrıs abi neredesın yav.. ne dicem malzeme olrak.. 1 adet piknik tüpü 2 çaydanlık 3 kaçak çay sımdılık benım getırebıleceklerım... uygun bır lıste yap ki hazırlıklar ufak ufak yapılsın göz acıp kapıyoruz pazar hemen gelıyor
bir arkadaşta bu linkte var kalkan avcısıs bakalım müsaitmi : http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=17295 cenk