yok adaşım sen kıvırmazsın yaa işyerinden arkadaş girniş o yazmış ben yazarmıyım yoksa ama 5 metre dalga gözümü korkutmadı dersem yalan olur yani
valla balık çıkar derseniz bende sorun yok ama ordan bişey olmaz derseniz bakarız başka başımızın çaresine başka yer mi yok
olmuş olmuş 80 km/s lodos eserse 2 gün , sakinleşir http://www.meteor.gov.tr/2006/deniz/deniz-3gunlukharitali.aspx
barıs abi kantarın altındaki goldede iyi sazan vardır ve ılerınde daha cok gol var saymakla bitmiyor manzara nasıldı peki yedıgın içtiğin senın olsun görduklerını anlat
Ordan balık değil ancak alık çıkar, İllaki ben mermi manyağıyım gidelim diyosanız, ben yarınki hava durumuna göre ya gelirim ya gelmem. O da , sadece pazar günkü tahmini rüzgar kuze kuzey batı dediği için, belki dalgasız yer bulunabilir diye, o da sadece karaburunun batısı olabilir
abi siz gelin beni dinleyin üsküdardan bir pırpır tutun palamut lüfer felan en azından balık tutarsınız 100 mt ileriye kurşunu atsan 15 saniye sonra kurşun sahile gelir kalkan balığınında bu kadar dalgalı bir yerde olacağını sanmıyorum şayet ben balık olsam bende durmam
Balığa gitme arzusu ile hafta sonunu bekleyipte programın sekteye uğraması gerçekten çok kötüdür Bilirim Fakat +2 ile -3 arasındaki bir soğukta hele birde rüzgar ve deniz böyleyse Hangi kurşun veya takımla denizde kısmetiniz olan balığı bekleyeceksiniz Oltalarınızı attığınız yere sabitleye bilmek için size minyatür çapa lazım
halısın tuncay abi denız fena kabarmıs durumda istemeyerekte olsa sanrım bu hafta sonu yapımız av sonbuldu gıbıme gelıyor.. nasip değimiş demekki bizde onumuzdekı haftalara bakarız artık tabi musait olursak en azından kendı payıma konusuyorum...