"Aklın yolu birdir"derler Az evvel bulunduğunuz Trakya sayfasındada cevap verdim ama siz buraya geldiğiniz için burayada yazdım
İşte tam levrek havası.. 125 gr çapalı kurşun bu havada çivi çakmış gibi sabit kalır.. hatta 100gr bile yeterli..yeterki denizde yosun ve benzeri misinaya dolaşacak madde olmasın.. Bunun için uzağa atmanız lazım..Attığınız yerdeki derinlik dalga yüksekliğinin 2 katı olmalı..Bu derinlikte dalganın etkisi 4/1 civarındadır
yarın değilde pazar günü gidecekseniz bende takılırım ama geceden gidelim isterseniz sabah ilk balıkları çekebiliriz hem görünen o ki kalkan muhabbeti şimdilik askıya alındı
buranın kıyısı bıle en az 2 metre usta bu denı temızdır misinaya dolanacak bır sey yokta kafamıza kömür yemıyelım yeterli yazın burada denıze gırdıgım ıcın soyluyorum
aslında pazar gününe yem olsun diye gidicektik ama bakalım pazar günü ben kurstayım o yüzden c.tesi çıkmam lazım malum balığım geldi (acıktım der gibi)
Bu deniz balık konusunda biraz profesyonel birini ister Ama piknik yapmak için uygun olduğunu sanmıyorum Erdal kardeş
neyse kıvıran ben olmak istemem giderseniz ben gelirim merak etmeyin siz yazın ben evden okurum hadi bash bash
Abi bu görüntü benim ençok balık özellikle karagöz ve levrek .. en iri levrek ve karagözleri böyle havalarda yakaladım.. Normalde 130-140 metre atılan 100 gr kurşun bu havalarda 60-70 m..anca gider..Buda çok iyi bir mesafedir
bılgılerın ve ılgın ıcın tesekkur ederım benı heveslendırdın acıkcası lakın ben hıc levrek yakalamadım levrek ıcın ıllakı canlı yem yada boru kurdumu olması gerekıyor..?
Bu havalarda boru kurdu ve sülünez en iyi yemdir..Oltadan düşmez.. dalga nedeniyle sürekli hareket ettiğinden cezbediciliği artar
erdal abi ben sana katılıyorum en fazla oltayı sallar arabada oturururuz yada atesın basında.... gidiyorsak arkadaslar ben hala varım...necmi abi oyum kemerburgazdan yana
Valla ben ne dersenız varım. Hava zaten yarın akşam bellı olur genel olrak bugun ıstanbuldada sert bır hava vardı. Hava durumuna gore yarın ve ondan sonra parçalı bulutlu ve hafıf rüzgarlı.Ama denız bu nolucağı bellı değıl.