Doğru bir karar vermiş olursunuz. Hava çok soğuk sizlerin hastalanmasını istemeyiz. Ama ben saat 3 gibi Ereğli sahilindeyim Necmi kardeşimizin doğum gününü açılan forumda kutlayabilirsiniz arkadaşlar.
Arkadaşalar yarın sabah Saat Yedide Üsküdar radarın orda Olacağız herkezi Bekleriz Malum Kalkan Faslını Birdahaki Haftaya Bıraktık
selam millet bugun anca girebildim nete iyiki doğdun necmi abi sana mutluluk ve balık dolu günler dilerim yarın kalakan olayı yattı galiba kısmet haftaya inşallah
arkadaslar ben yarın gelemıyorum lakın buyuk bır gun erteledıgımıze ınanıyorum.. cunku hava yarın sısılı olacak.. sorarım sıze sıslı havada ruzgar olurmu ruzgar olmayınca denız dalgalı olurmu bu benım fıkrım sizlere bol rastgele dıyorum ıgnenız keskın rivarınız dolu olsun...
bilader senin görevim foto ve video çekimimi şöyle yakışıklı bir poz ver, oltayı al eline adam görmeyen adam görsün değil mi
Bendene başka düşünen yok bu işleri necmi abi gelir aa ben evde unuttum der makinayı o böle der bu bömle der iş bana kalır. Dediğin gibi abi bir tane fotom yok doğru dürüst
yani kardeşim öyle bende ise balığa çıktığımzda genelde dayım ,abim ben çıkarız balığa yaş itibariyle en ufak olduğum için çanta taşırım ,yem götürürüm istendiğnde yani anlıyacağın balıkçılıkta bir nevi askerlik gibi kıdemli olan yatar olan bizim gibi çömezlere olur .napalım bilader bizimde bir gün altımıza birileri gelir değil mi sağlıcakla kal yakışıklı kardeşim