onur benım gıttıgımde kalkanın mevsımı bıle değilmıs dıyenler var ama benden baska bır kaç balıkcı daha vardı kalkan ıcın gelen ogun ben yakladım sanrım gene yaklarız bız bu gazla akdenıze bıle gıderız
Listenin son hali. 1 - Necmi Abi 2 - Babam 3 - Büyük barış 4 - Küçük barış 5 - İbrahim 6 - Seçkin 7 - Onur Büyük ihtimal mangal ustamız orhan abi de duyunca soluğu yanımızda alıcak.
Size iyi şanslar diliyorum, ancak kalkan zor bir balıktır, bir püf noktasıyla yardımım dokunabilir, kalkan çok hareketli bir balık değil, yani çok yer değiştirmez, beslenebildiği sürece olduğu yerden ayrılmaz, bu özelliği yakalamamızı bir nebze olsun kolaylaştırabilir ancak olta atıcağımız bölgeyi önceden yemlememiz gerekir, 1 hafta içinde 3 kere günaşırı yemleseniz iş görür, bölgeye yakın bir arkadaş varsa önceden yemlesin bölgeyi, emin olun bu yemleme olayı mucize yaratabilir Bende gelmeyi çok isterdim ama malesef çok meşgulüm hemde 11 senelik makina-kamış ikilisi iflas etmek üzere yeni takımlarımı bugün yarın sipariş edicem, takımlar gelince sizinle bir org a katılmak benim içinde büyük keyif olur...