inşallah abi bekleriz her zaman öyle gözüküyorki yaza kadar kalkan avlayana kadar baya bir organizasyon yapıcaz gibi gözüküyor
Arkadaşlar bir sonraki kalkan operasyonunda bana da haber verebilir misiniz ? Özelden telefon numaramı vereyim isterseniz.
ya iki gündür nete bile giremedim ama seçkin sonuna kadar haklısın abi biz klakanı en son saroz da yakalıcaz gibi görünüyo ama bakalım inşallah oraya kalmadan çözerizde rahatlarız
valla saroza gittikten sonra siz varın kalkan avlayın ben karagöz levrek felan avlarım en azından oltaya gelince haberimiz olur bu arada yücelustanın yazdığına bi göz at çok mantıklı ve av oranını yükseltir gibime geldi ama oraya kim gidecek
ya onu inceledim kesinlikle mantıklı ama oraya gidip yemleme yapmak zor gideceğimiz yer kemerburgaz da ayrıca kimin o kadar vakti varki ama keşke yapabilsek
ya turgay abi bunlar her halde sizin kalkan ve vatos avınızı bi yerlerden duymuşlar valla ben söylamedim eeeee ne yapacaz şimdi çin olmazzsa bu sefer o avdan her halde zevk alınmaz
Arkadaşlar , 3 gün gidip yemleme yapamam ama, Cuma günü Kemerburgaz şantiyeme gidersem, üşenmeyip orayı yemlemeyi düşünüyorum
Yo İbo cum, bence çay kahveyi, termos usulü yaparız,veya çaydanlıkla ORHAN yapar Salat fabrikadan kalan kahvelerle poşet çaylar bende
Tabi canıım, kaç gündür hanımla pazarlık halindeyim gidebilmek için.Hanımı Cumartesi türlü alışveriş merkezlerine götürmeye bile razı oldum
abi musait oldugunu soyledıgın an telefonla arayıp tarıf ederım lakın... şimdi aklıma geldı .. yemleme olayını yucel usta cok guzel soylemıs ama orası dalgalı olacagı ıcın çok buyuk bır mana ne kadar ıfade eder bılemıyorum ama gıtmeye karar verdıysen arar soylerım...