İbo benim şantiyeye gidip gitmeyeceğim yarın belli olur, ama 90% giderim, sen bana bi tarif ver. İstersen burdan yaz tarifi
barıs abi ağaçlı köyünü bılıyormusun.. bıldıgını farz edıyorum.. sağ sol yapmadan zaten tek yol sahıle ınıyor sahıle yaklastıgında sol tarafında bılmem ne madencılık kum ocakları tabelasını görurusun. sol tarafında ormanlık piknık alanı görürüsün sen ne sağ nede sola sapmadan sahıldekı kumlara kadar yaklasıyorsun yemlemek ıcın sahılın sağını değilde sol kısmını yemle bılmem ne kadar anlatabıldım yanı arabadan ındıgın gıbı dırek onundekı yerı yemle... oh be
İbo ağaçlıyı bilmiyorum , Sen şimdi şurdan başla, Hasdal tarafından Kemrburgaz yolunu takip ederek,Hamidiye sularına kadar geldik. Biliyosun o yol düz gidersen Göktürk e kadar gidiyo. Ben nerden gidicem, Kemerburgaz köy içine mi giricem?
İbo haritadan baktımşimdi, Odayeri tarafından Ağaçlı ya kadar gidicem. Sahile çıkınca sol tarafta limanımsı bi yer var, oralaramı doğru gideyim
abı sahıle cıktıgın gıbı zaten sahılın solunda dere gıbı ufak bır göl var hemen onun onunu yemle abıcım..
[/URL][/IMG] 2 yol çizdim siyahla , sağdan gidersem muhtemelen aşırı dalgalı bi yere denk geliriz, soldan gidersem, orda limanımsı bi yerler var. Tabi çok yakından görmediğimiz için nasıl bir liman bilemiyorum. Nerden gitsem acaba ?
Hamdı senalar olsun , iyiyiz cok şükür, sen nassınız inşallah Usta bi değişiklik varmı planda, acaba hava cok kötü olurmu, birde benim koydugum resme bi bakta , dalga olayını düşünelim, bu karadeniz coşarsa olta bile atamayız
abi sağ çizdiğin çizginin hemen sol ksımlarında bır yerı yemle derim cunku 04/11/2007 pazar sabahı ben orada yakladım haklısın biraz dalgalı olacaktır ..çok emın konusmak ıstemıyorum ama sol tarafın lıman gıbı gozuken ksım sanrım kum ocagı olması gerekıyor zaten arabandan ındıkten sonra sol kısımda lıman gıbı gözüken yerle arabanın mesafesı çok fazla
Cumartesi Kar Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 32° F. / 0° C. Rüzgar Kuzey 11 mil. / 18 KM/S. Chance of precipitation 40%. Cumartesi Gecesi Kar Olasılığı. Kapalı. Düşük: 30° F. / -1° C. Rüzgar Kuzey 11 mil. / 18 KM/S. Chance of precipitation 40%. Pazar Kar Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 32° F. / 0° C. Rüzgar KKD 11 mil. / 18 KM/S. Chance of precipitation 50%. Pazar Gecesi Kar Olasılığı. Kapalı. Düşük: 28° F. / -2° C. Rüzgar KKD 13 mil. / 21 KM/S. Chance of precipitation 30%. Ben şimdiden üşüdüm Vazcaysakmı acaba, yoksa balıkçı üşümez, balıkçı donmaz, balıkçı maldır deyip gitsekmi