Bu forumda benden büyük dansöz var mı acaba %70 bende geliyorum, Bu durumda baskılara dayanamayan Necmi abide %70 gelir
Yanınıza bere alın, gençsiniz, delikanlıya bişi olmaz .. Ben gidemiyorum, benim yerimede avlanın Vekaleten hesabı.. Şimididen rastgele..
abiler benden kaçmaz ben evden izin aldım (selami nin mi sine duyrulur) allah bi sıkıntı vermezse kesin geliyorum
ya öylemi inşallah sizleride görürüz bir soğuk kış günü avda nasıl oluyormuş p zaman görürsünüz ..hem öyle bu işler vekaleten olmaz bizde varsanız varsınız yoksanızda yoksunuz aylin hanımmmm
öneri abilerim kardeslerim su trakyalı abilere bir sorun gecen bir abi söyledi enes fena lüfer yapıyomuş paylaşayım dedim
Havan kime yabancıııııı Ben iznimi çoktan aldım Dün, bütün gün hanımı gezdirdim, cumarteside gezdirince, bak nası geliyorum
1 - Necmı Abı 2 - B.Barış 3 - K.Barış 4 - Ibrahım 5 - Orhan 6 - Onur 7 - Onurun Baba lıstede eksık yok heralde
Yalnız Necmi abiye benden bulaştı heralde, msn de kıvranıyo, gitsekmi üşürmüyüz orası karadeniz Büyük ustaaaaa, ben sana -25 lik uyku tulumu ile çadır getiricem söz, dün valide hanımların depodan buldum. 5 sene evvel oraya atmışım, pazar için lazım olur dedim, attım bagaja
yku tulumu bendede var yaparız bır sekıl ama tekırdağdak havanın aynısı olucak. Kotusu olursa gıtmeyız zaten ama su durumda parçalı bulutlu 9 derece gunduz olmaz çok çok üşürse arabada uyuturum ben onu
e o zaman sorun yok yani seni hanım durduramıyoda soguk hava mı durduracak adaş yani seninkine denizi geçip derede bogulmak deniz
Ne dede sı abı dede olmaya daha 25-30 yıl var balıkçı adam erken yaşlanmaz Bak amcamı gördun 65 yaşında ama sankı 50 lerde gıbı gozukuyor sağlam adamdırda. hhehe senın dede olmana çok var.