arkadaslar ben bır seye daha sahıdım bizim buralarda yağmur yağarken orada damla dusmuyor nedenı ıse karadenız genel olarak rüzgar eser bu durumda sıkı gıyınırım usumemek ıcın genede kar yağsa bile dedım ya kıvırmıcam %85 yuzde 15 lik kıvırma payım var.. bu arada olaki bir aksılık cıkmaz ıse halden taze istavrit alabilirmisiniz bir kaç kilo....?
evet balık tabi ama bunun yanında güzel bir sofra veya mangal yanında tekir olmazsa mangal ağlar ona göre haaa ,zaten ondan şüphem yok süper geçer çünkü bir kere trakya toprağına bastınız ,yakında kayıt var sizleri trakya cumhuriyetine
eee herkez içemez tekiri çabuk çarpar hemide markası tekirdağ oldumu etler ağlar yanında ,ne delikanlılar gördük içerim içerim diyen 3 dublede yerden topladık o yüzden bende tekirle şaka yapmam genelde benide çarpar 1 şişeden sonra ,ama favorim üzüm sirkesi yani romalılar söylediği isimle ŞARAP tır
Necmi Abiye İthafen Trakya Kızı ================================================================================ Trakya kızı rahattır Trakya kızı kapı gıcırtısına oynar, dans etmeyi bilir Trakya kızı nice canlar yakar, Avrupa kızıdır Trakya kızı içmeyi sever, adabıyla içer, iyi rakı içer Trakya kızı zekidir Trakya kızı peynirden anlar Trakya'dan kız alınmaz değil, alınamaz. Almak için ya oralı olacaksın, ya da oranın kültürüne ve çağdaşlığına sahip olmak gerekir
Amcam ı gormeye gorun ozman şıse şıse ıcer adamda tık yok babam bır şısede gokyuzune kavuşur Amcam delı bır alkolıktır övünmüyorum üzülüorum
abi benim hanım iç diyo ben içmiyorum o trakyalı biliyosun (gerçi dogma buyume ist ama) ama balık olan tekiri çok severim
barıştırayım istersen bir laf vardır PEPSİYLE COLA ASLA İÇİLMEZ ALKOLİK HARAKET ENGELLENEMEZ Bide Bu vardı ALKOL SEVMEYEN ÖLSÜN Biz içiyozda noluyo ki
Hatta birde şu var : ooooooooo atam izindeyiz atam izindeyiz atam izindeyiz sirozdan öleceğiiiiizzzzz
demli kaçak çaydan baskası yalan.. arkadaslar fazla alkolden bahsetmeyın konu kapanacak uyarmadı demeyın mahalle baskısı yuzunden
Size Yaşadığım Bir Anımı Paylaşmak istiyorum Bir gün bir dostumla Evde İçiyoruz tabi tekir değil ,hububat ( bira forum anlamı ) yanlış hatırlamıyorsam 3 er tane NEfes içtik sonra arkadaşın midesi kötü oldu benden leğen istedi ,gittim banyodan leğen getirdim bana o değil yeşil olanı getir dedi bende kızdım ,adamın midesi sakat leğen beğenmiyo ,aradan belli bir zaman geçti bu arkadaşım kuzeniyle içmişler kuzeni bana dedi ,süper içiyo bende o anda arkadaşımda yanımda İÇER İÇER LEĞENDE BEĞENMEZ dedim herkez kırıldı gülmekten
yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı rize turist çayı varken içmem ben kaçak çayı Nasıl oldu