iyi etmişsin böyle bir çanta almışsın abi.. bende sırt çantası var askerden getirdiğim, çantayı indir.. at çek.. al çantayı az ileri git... bırak.. atçek.. al çantayı az ileri git.. çantayı suya atasım geliyor bazen sahtelerin boyaları orjinali kadar dayanmaz tahminimce.. aldıktan sonra bunlara epoxy ile bir son kat atsan nasıl olur acaba? bu deal sitesinin satış programı varmış, buranın ürünlerini ebayda üstüne kar koyup satıyormuş çoğu kişi.. arkadaşım söylemişti.. güvenilir site demişti..
ne tür malzeme aldın link at inceliyelim...seçimine katkıda bulunabiliriz belki o çanta yokmu o var diye dolduruyoruz malzemeyi,onun yüzünden bir sürü sahte taşıyorum,çoğunu kullanmadan geri getiriyorum, ufak çanta olursa bence bazı şeylerin önüne geçerim, mesela en gözde sahtelerimi taşırım,geri kalanları şutlarım sahteye gelince sadece bir tanesi çakma ima nın çakması, yanlız bak şunu hatırlatayım,belki bilmiyorsundur.. 45 50tl verdiğimiz ima sahte varya,onun iğneleri sahteyi heder ediyor, sahteleri kullanmak dan çekiniyorum,boyalarını çiziyor, biraz sık kullansam varya,iğnenin çarptığı yerlerde komple indirecek boyayı.. onca para verdiğim sahte ilk günden çiziliyorsa, varsın 6 dolarlık çakma çizilsin böyle durumlarda bazen o beğenmediğimiz ucuz sahte öylebir sağlam çıkıyorki,pahalı sahteye yan baktırıyor dealextreme sitesin den çok kişi ekmek yiyor,öyle böyle deyil,binlerce kişi belkide, dünya çapında iş yapıyor, ben bir ürün almıştım dikkat etmemişim stokda bitmiş, bana mesaj attılar hatırlattılar,yakında gelir dediler, 2 dolarlık malzeme 1 ay sonra elime geçti,aynı gün sıpariş verdiğim ürünler daha önce gelmişti.. vay anasını dedim çakmağın yarısı bile yok taa çinden buraya 2 dolara kapıma kadar geldi
o zaman bende ebayla ilgili anılarımdan birini anlatayım..geçen aylarda bir suüstü siparişi geçtim.15-20 gün sonra malzeme geldi.satıcı (japonyadan) suüstü yerine hemen hemen aynısının damaklısını göndermiş(40 tl civarında bir sahte).fiyatını neden yazdığımı anlayacaksınız.adama mail attım v benim suüstü sipariş geçtiğimi ssöyledim.oda özür diledi.herkesin hata yapabileceğini söyledi ve geri gönderin size ürününüzü göndereyim dedi.bende postayla gelen ürünü geri gönderemeyeceğimi belirttim.bunun üzerine adam da sipariş geçtiğim diğer suüstü sahtesini yolladı.kendisine teşekkürlerimi ilettim.bol bol puan verdim.anlayacağınız adamlar bu işi iyi yapıyorlar...
2ci beleş olmuş ebaydaki sıparişlerim postaya verilmiş sanırım çinden daha önce gelecek.. malum çinlilerin yılbaşı tatili uzun sürüyor,adamlar 1 ay uzun tutuyorlar tatillerini dealextreme buna uymuyor da,ebaydaki çinliler yılbaşı geldimi ocak ayı çıkancıya kadar kapalı tutuyorlar dükkanlarını ebay da,onların bir festivali varmış ....
aynen öyle oldu kadir : geçenki luckyler 20 günü geçmişti amerikadan gelmesi.ama bir önceki balık malezyadan 15 günde elime ulaştı.çinden daha çabuk geliyor ama yoğunluk başka tabi geçenlerde tomtop mağazasının facede paylaştığı bir resim http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...541335_104613349590201_916880_250886589_n.jpg
evet 9cu gün içersinde ebay dan verdiğim sammy ler geldi dealextreme den halen ses yokidk ödeme onaylandı ibaresini görüyorum 9 gündür hiç hareket yokidk gelir gelmesinede ne vakte kadarordan geç gelir de,bu zamana kadar kargo takip numarasını filan göndermeleri lazımdı..ürün tedarik sürecimi uzadı,çinlilerin yılbaşı tatili sebebi ilemi ürün tedariği geçikiyor bilemedimidk ay sonuna kadar onların tatili sürüyor... şimdi kedileri yemlemeye gidiyorum dönünce resimlerim Volkan 85mm den şaşma en fazla 100mm de ötesine geçme:thumb:
dealextreme den verdiğim sıparişler 20gün oldu paketlenemedi..tedarik etme süreci uzuyormuş tatil vesilesi ile.. galiba iptal edeceğim sıparişleri en çokda çantaya üzülüyorum teklif yaptılar başka bir ürün yahut para iade.. ben 10 gündaha süre verince bu teklifi yaptılar... aynı gün sıpariş verenler oldu aramızda yanılmıyorsam,sizlerdeki son gelişme nedir?
Slm Kadir selam ben Ocak 11 de sipariş verdim hala bekliyorum ama bana bir mesaj gelmedi siteden. Gerçi aynı gün başka bir Avrupa ülkesinden shimano Spin kamis sipariş ettim Ocak 24 te turkiyeye inmiş ama oda henüz ulaşmadı
E-bay uzerinden mi siparis verdiniz spin kamisi yoksa baska bir siteden mi benimde niyetim var ancak gümrüge takilmasindan korkuyorum acikcasi
ben aynı gün ebay dan sahte aldım 9günde geldi.dealextreme de hiç hareket yok.ürün temininde sıkıntı çekiyorlar.ben 4 5 sefer mesaj attım.halen de temin edememişler..isterseniz başka ürün ile takas yapalım diyorlar,, para iadesi yapıyorlar lakin oda çok sürüyor bildiğim 90 gün içindemi hesaba gönderim yapıyorlar hatırladığımidk kimine 3 4 günde gelmiş, bir arkadaş sıparişini iptal etmiş,ödemesi yapılmış hesabına.4ay sonra sıpariş verdiği ürün adresine gelmiş.para ödemesini nasıl yapacam diye sormuş her yıl yılbaşı sonrası yaşanan sık sorunlardan biri bu,adamların yılbaşı tatili,yok ejder festivali derken taa 22 şubatı buluyor tatillerinin bitmesi: sonrasında biriken paketlerin resimlerini yayınlamışlar.sadece ben biz deyiliz aynı sorunu yaşıyan..geçen yıla ait foto: http://club.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Forum.-100~threadid.834528 sıparişi iptal ettim...............................
Kadir abi son durum nedir aldınmı sen ürünleri? ben elektronik kantar ve bi kaç sahte alma niyetim var deal den..
ben sıpariş geçtiğimde çindeki yılbaşı tatili devam ediyordu,ürün temininde zorluk çekiyorlardı,,şimdi tatilleri bitti..stok durumları nedir bilemiyorum.. ben 24gün filan bekledim halen ürünler ordan çıkmayınca,sıparişi iptal ettirdim,paramı iade ettiler hemen
ben ebaydan örgü misina almıştım 5adette sahte almıştım aynı kişiden misina geldi sahteler yok mesaj attım parayı geri iade etmiş.. tatille ilgili bişeyler yazmış bize güvenin biraz bekleyin gibisinden.. ebaya bakayım biraz bi tartı ve popper sahte alıcam