Hayırlı olsun abi, kamera almışsın. Bende de Piranha Hd kamera var. 500 tl'ye almıştım, şu an 350 tl mi ne? Video çekimini izleyemedim ama çok merak ettim. Akşam bi bakacağım. Umarım güzel balıklar tutar da yayınlarsın. Bizde seni zevkle takip ederiz. Ayrıca takip almışsın ve kısa bir av raporu yayınlamışsın. Teşekkür ederim...
sağolasın Volkan kardeşim eyvallah diğer mekanda takılıyorum bu aralar öğleden sonra,ilk gün zevkli geçti tutamasakda,son 2 gündür hiç tadı yokidk bu gün 2 kez iri boyutta zarganalar takıldı sahtenin peşine.başkada balık neyim görmedim bu ülkede fazla gösterim göze batar kıvamında göstereceksin.yoksa takıldığın meralara yumulurlar yumurtalı levrek yiyen oltacılar
Kadir yeni makinen hayırlı olsun. Bakalım nasıl videolarla karşımıza çıkacaksın. Şimdiden heyecan bastı valla..
bu ülkede fazla gösterim göze batar kıvamında göstereceksin.yoksa takıldığın meralara yumulurlar yumurtalı levrek yiyen oltacılar[/QUOTE] haklısınız.
Deneme çekimini akşam izledim evde. Bayağı güzel çekim olmuş. Şapkaya monte işi de çok başarılı valla. Nasıl bir azim ve uğraşı, çok tebrik ederim. Bu aralar bizim avlaklar da çok kısır. Mart, nisan gibi bir zamanda senelik izin alıp, şansımı zorlamayı düşünüyorum. Levrek duyumları bi başlasın
haklısınız.[/QUOTE] sağolun arkadaşlar teşekkür ederim Volkan buranın da tadı yok,deniz kendini toparlamıya başlamıştı 5 6 gündür.yine yağmur fırtına.yine çamur etti suyu, yarımm saat bile deniyecek iştahım kalmadı.15 20 kez salladım geldim bende kungfu filmleri izlemeye koyuldum ıp man 1 2 3 serilerini izledim,şimdi shaolin fimini açıyorum ıp man bruce lee nin hocasıymış yeni öğrendim
Kadir abi, benim 5800 da avlaktaki videolar var, geçen yıl nisan - ekim arası tüm videoları dönüm dönüp izliyorum, otobüs de 1,5 saat sürüyor her sabah her akşam sıkılmadan izlyorum, kendin için güzel bir arşiv, bizler içinde içlerinden gönlünden kopanları, güzel paylaşımlar olacak.. emeğine sağlık..
sağolasın kardeşim teşekkür ederim cameranın şarjının yetmediği yerde 5800 devreye girecek ah şöyle hd kalite video çekse varya tadından yenmez şarjı bitecek diye hiç çekincem olmaz yinede çekim kalitesi vasat deyil
Ip man'i Serhat abi izliyordu, bende laptop'a şöyle bir bakmıştım. O demişti bu Bruce Lee'nin hocasıymış diye. Mutlaka izle dediydi de ben izleyemedim. Havada uçan adamlar falan görünce gülmeden edemiyorum, o zaman film izleme konsantrasyonum bozuluyo. İp man'de uçan adamlar var mı bilmiyorum ama ben daha çok "Kan ve Kemik" türü filmleri seviyorum. Süper bir film, izlemediysen tavsiye ederim. Ayrıca oyun oynama zamanın varsa ve seviyorsan; Call of Duty W3 (Son çıkanı) mükemmel. Crysis 2 de süper. :thumb: Ben çocuktan oynayamıyorum gerçi. Yalnız boyutları devasa
ıp man da kullanılan teknikler doğal teknikler helikopter gibi olduğu yerden yükselip ileri uçmalar yok ninjalar gibi ortaya beyaz bomba atıp kaybolmak yok yanlız bir şey var.ıp man 3 sonradan çekimiş,film in içeriği ipman ın çocukluk ve gençklik yıllarını anlatıyor gördüğüm en az kanlı kungfu filmi:thumb: Call of Duty yi en son 5 6 yl önce oynamıştım.pek bi merakım yok otür oyunlara.ama o tür filmleri izlemesini seviyorum
Ving Tsun Kung Ku aile soyağacına göre ip man benim dedemin dedesi olur. Film serisi de gerçekten başarılı çekilmiş. :thumb:
heye heye bizde yedik çinliler de mi türkmüş kızıldereliler gibi benim soy ismim nerelere kadar uzanıyor bir bak bakalım Bozkurt
Sen de benimkini araştır abi Aykut Shun Leung Yok değil tabi Ving Tsun Kung Fu aile soyağacı direk olarak kanbağına dayanmaz. Bir eğitmen eğer yeni bir eğitmen yetiştirebilirse onun babası kabul edilir. Ben hocamın hocasıyla (Almanya vatandaşıdır) yani dedemle çalışma fırsatı bulmuş biriyim. Onun da eğitmeni olan Wong Shun Leung, Yip Man'ın en güvendiği ve en uzun süreyle ders verdiği öğrencisidir. Ben bu stilde eğitmen olduğum için, soyağacına baktığımızda dedemin babası Wong Shun Leung, dedemin dedesi Yip Man'dır. Bir diğer anektod daha vereyim o zaman. Bruce Lee her ne kadar Yip Man'ın öğrencisi sayılsa da aslen bildiklerinin çok büyük kısmını Wong Shun Leung'dan öğrenmiştir. Kendisi de hocası olarak W. S. Leung'u görmekte, bunu birçok defa farklı yerlerde açıklamıştır. Durum böyle olunca, kendisi dedemin babasının bir başka oğlu, yani dedemin kardeşi olmaktadır.
"Kamera Monte İşi Tamam; Test Edildi" başlığı; İp Man benim dedemin dedesi olur mesajıyla sonuçlandı. Adem'le Havva'dan geldiğimize göre hepimiz akraba sayılırız. Sen bu teknikleri biliyon mu Aykutcum ondan haber ver? Kadir abi hocalık seviyesindeydi yanlış hatırlamıyorsam Aikido'da.
Vallahi yaa bende onu düşünüyodum, daha önce de hatırlıyorum ben sanki böyle bir başlık Filmdeki teknikleri elbette biliyorum, 4 yıl da dersini verdim istanbul'da. Tabii orada görselliği arttırmak için eklentiler de var, bu da şart çünkü aslında Kung Fu'nun bu stili görsellikten çok uzak, direk hedefe yöneliktir. İzlemesini zevkli hale getirmek için çok güzel kareografiler hazırlamışlar.
Vayyyy, aranızda tek dövüş bilmeyen, hem de lafa salça olan ben. Sonuçta dayağı ben yicem galiba. Bende merak ettim bu seriyi. Havalar biraz ısınsında izleyeyim bari. Bilgisayar evin girişinde, buz gibi oluyor. 1 saatten fazla oturunca başında insan donma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.
ben unuttum iyice yaşlandık artık sigara var spor yok atçek haricindemotora alışmışım heryere onunla gidiyorum benimle başlıyan arkadaşlar çokdandır hocalık yapıyorlar,ben erken bıraktım onlara göre,şehir dışına attım kendimi dahada dönmedim,sadece tatil yapmayı gidiyorum,8yıldır onuda yapmıyorum antremanlarda ısındıkdan sonra,üstümüzü çıkarırdık,hoca tekmeler atardı vücudumuza hocanın ayak izi çıkardı vücudumuza tekwando dan kungfu ya geçtiğimde,salonda kamyon çadırlarından yapılmış,içine bildiğimiz inşaat kumu doldurulmuş kum torbası vardı, ilk gün bir kaç tekme attım ayağımı incittim ama sonra alıştım vura vura kumtorbasını patlatmıştım hocadan fırça yemiştim 40 cm lik ağaç kütükleri vardı, 20cm eninde oluyordu,onun üstünde tek ayak durur duk,bacak açardık,hoca ayak değiştirin deyince patır kütür yıkılırdık çok güzel hareketler öğretmişti hoca.kendimizi ninja gibi hissediyorduk muhteşem el teknikleri öğretmişti,karşındakini paket yapacak cinsden teknikler..hepsini unuttuk gitti. ama küçük biraderim benimle başlıyan akrabamın yanında halen eğitim alıyor ayrıca kikboxda yapıyor,bölgeler arası yapılan maçda 3cü olmuş
benim gibi yap 2 sandalyeyi birleştir,sırtına mont giy,yorganıda ayaklarına ser olsun bitsin benim pc de yemek odasında orasıda buz gibi
:laughing: :laughing: :laughing: Güzel sistem. Lakin benim için fazla lüks. 1,5 yaşındaki oğlum, her fırsatta odadan kaçıp soluğu bilgisayarın yanında alıyo. Ya direk, bana çaktırmadan pc'yi kapatıyor, ya mouse'u çekiyor ya klavyeye rastgele basıyor. Oğlan dayak yeme kapasitesine (boyutlarına) ulaşmadan benim film izlemem zor Dayak dediğim, hafifçe azarlama ve biraz kulak burma. (Şimdi biri dayak limit dışı der, beni eleştirir )