Kamış alıyorum bugün acil Shimano Nexave Bx 200 atar ve Cx 200 atar

Konu, 'Kamışlar' kısmında korayandroid tarafından paylaşıldı.

1. korayandroid

korayandroid Koray

Teşekkür ederim, yalnız ben başta bx ve cx arası farkı belirtmek istedim.Ayrıca yorumlarda makyaj farkı,sadece modeli yeni gibisinden yorumlar gördüm.Ancak araya antaresler vs katıldı.Ben farklı modellerle kıyaslama yapılmasından taraf değilim.Yoksa antaresinde pabuçu dama atılır.Başkasının da.Mesele anteres nexave değil, aynı serideki kamışların farkı ve buna yapılan yorumlardı.Yoksa kimsenin kötü bi niyeti yok.Bizim milletin huyudur bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olur.Belki o tarz yorum yapanlar okur buraları da dikkat ederler bir daha.Belki birileri de o kamışı ararsa burdan ediniz 3 -5 ipucu.Benim amacım buydu.Başka birşey değil.Ben çok uğraştım başkaları uğraşmasın..

2. furunotr

furunotr Haluk

Antares 4 parça veya 6 parça hadisesi için çarpıcı bir örnek olarak araya katıldı; aynı formda başka ürünler de var başarılı; mesela Tica Sirocco; bu ürün de aynen 6 parça olup pekçok 3 veya 4 parçadan atış hususunda daha başarılıdır; fiyatı da oldukça makuldür Antares'e veya bazı ürünlere göre...

Bu örnekte BX ile CX arasında bariz farklılıklar olabilir; ama genelde bu tip durumlarda farklılıklar gözle görülemeyecek kadar az olabiliyor zaman zaman; makyajlama tabiri bunun için geçerli olup aslında her iki durumu da kapsar...