Kamiş-makine Kombinasyonu. SADECE 5 DK. AYIRIN LÜTFEN

Konu, 'Kamışlar' kısmında aytackinik tarafından paylaşıldı.

1. LapinCash

LapinCash

Makine en çok istediğim makine.Kamışta odun gibi olduğu için çok rahat atasın 200 :D

2. LapinCash

LapinCash

Ben bir şey biliyorumda konuşuyorum :D
    Ama o 2 makineyle o kamış ters olabilir makineler biraz ufak gelebilir.Ecusimanın 8000 lik olanı olabilir ama Okuma pl 865 tek geçerim..

3. aytackinik

aytackinik AYTAÇ

milleeeet, nerdesiniz yaa, :) yorumlarınız cidden önemli. hala bekliyorum almadım... :D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 11 Ekim 2010
  4. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Sevgili Aytaç kardeşim.

Yazacağım şey sorduğun konu ile alakalı değil ,
    - Sitemizde büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına geliyor.
    - Bol miktarda "w" harfi kullanıyorsun.Oysaki Bizler Alfabemizde bulunmayan ve Türkçemizde yeri olmayan "w" harfini kullanmıyoruz.
    - msn şivesi denilen kısaltmaları kullanmıyoruz.

Seninde bu hususlara dikkat etmen yerinde bir davranış olacaktır.

bu konuyu okumak da faydalı olabilir :
    Özellikle foruma yeni üye olan genc arkadaslarimizin okumasi temennisi ile..

Forum içerisinde Türkçe kullanımına dikkat edelim

"w" harfinin kullanımı

Umarım dilediğin kamışa en yakın zamanda sahip olursun.

Selamlar...

.

Son düzenleme: 11 Ekim 2010
  5. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    aytaç eğer tatlısuda avlancaksan bence kamışın boyu 300-350 cm arası olmalı ve öyle servet önemeye gerek yok albastar ,dam,remixon da böyle bir kamış 20-30 lira,makina için sana 50 lik orta boy makina öneriyorum alba ,dam ryobi gibi olabilir oda 30-50 lira arasıdır.bu takım ile tatlısuda çok rahat iş yaparsın YEMLİ VE BEKLEMELİ AVCILIKTA.ben çok yerde balığa gittim 3-5 kiloluk balıklar malesef kalmadı artık 500 gr.lık sazan balık tutan kendini şanslı hissdiyor.ben kendime 50 liraya (350 kamış ,50 lık albastar makina ,100 m. misina )alacağım sanada böyle bir takım almanı tavsiye ederim.

6. aytackinik

aytackinik AYTAÇ

saygıdeğer tarkan hocam;

""MAKİNE OLAYINDA DA; 50-65- ARASI İDEAL DEDİKLERİ İÇİN VE İKİSİNDE DEBRİYAJ SİSTEMİ WAR DİE LİNK VERMİŞTİM AMMAAAA Ryobi Ecuisma 8000vi HAKKINDAKİ YORUMLARI OKUDUM AAZIM SULANDI, DİĞER ÜSTADLARIN DA YORUMLARINI DA Bİ GÖRİM DE RYOBİ AKLIMDA ARTIK HATTA LİNKİNİ EKLİYORUM HEMEN ÇOK SAĞOLUN HOCAM.
    SAYGILAR"""
    mesajının nesi bağırmaktır anlayamadım. bırakın böyle şeylerle uğraşmayı...

"W" kullanımına gelince; gramere, cümlelerin akışına, paragrafların yerinde olmasına değilde, 29 harfte 1 hataya takılmanız şaşırtıcı. Bunun gibi ufak şeylere takılan zihniyet yüzünden bu haldeyiz. kimse W kullanımıma istinaden benim kültürüme, dilime olan saygıma ve benzeri değerlerime vurgu yapamaz, ki siz gönderdiğiniz linklerle, belkide farkında olmadan bunları yaptınız.

Bir daha buna benzer bir konuda, birilerini, bazı adetlerden haberdar etmek isterseniz, onu rencide eder mi diye düşünmeniz ve konunun akışını darmaduman edecek bir şekilde konunu ortasına yazmaktan ziyade özel mesaj atmanız YERİNDE BİR DAVRANIŞ OLACAKTIR ( burada bağırmak için değil, bir şeye vurgu yapmak için büyük harfle yazdım, bilginize sunarım.)

Hem ayrıca, madem dilimize bu kadar saygılısınız, "SELAM" kelimesine "LAR" çoğul ekini eklememenizi taWsiye ederim

saygılarımla; Aytaç kardeşin...

7. aytackinik

aytackinik AYTAÇ

hocam öncelikle teşekkür ederim. elimde tatlı suda kullanılmak üzere tariflerinize uyan bir kombinasyon var. yeni edineceğim takımı denizde, yemli ve beklemeli av'da kullanacağım (at-çek tecrübe ister diye düşünüyorum) . e madem yılda 15-20 gün kullanıcam ondan da zevk alayım diyorum ama bu zevkin bedeli 150-170 tl'yi geçmemeli :D, bilmem ne dersiniz...:confused:

saygılar.

8. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

- "w" harfi kullanmak yukarıda verdiğim linke okuyacağın üzere yasaktır.
    - BÜYÜK harf ile yazmak ise ayrı bir konu.

arkadaşım Ben sana forum kurallarını hatırlatıyorum.
    uyarsın yada uymazsın bu senin kararın...

Burada kimse kimseye Türkçe dersi vermiyor.

Ben sana bu linkde bulunan "forum kuralları" , 1-h maddesine göre hatırlatmada bulunuyorum...
    "* Üyeler gerektiğinde birbirlerine yardımcı olmak amaçlı forum kurallarını hatırlatabilirler. (sportif amaçlı balık avını düzenleyen 2/2 nolu tebliğ dahil.)
    "

http://www.balikavi.net/forum/announcement.php?f=2

Son düzenleme: 11 Ekim 2010
  9. ray

ray Suat

Favori Kamış:
    CORMORAN BULL FIGHTER SPINNING LIGHT 185cm
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA 2500 RA
    En İyi Avı:
    48 cm turna şimdilik
    Ben de bu forumdan araştırdım makina almayı düşünüyordum. İncelemelerim sonucu fiyat performans olarak en iyi makina olarak Ryobi Ecuisma 8000vi öneriyorlar ben de en makul fiyatı ve taksidi veren www.avmarketi.com sitesinden aldım ve bir kaç gün içerisinde gönderdiler. Makina biraz ağır (550 gr) ama gayet güzel makina bahara inşallah kullanacağım. Ben de sizin gibi kamış bakıyorum bu sitedeki önerilere göre hareket edeceğim. Tavsiyeler benim için çok önemli.