Melih abi bu tarz ürünleri yerinde görerek ve kontrol ederek almak bence daha iyi olurdu. Ama sen almışsın hayırlı olsun güle güle kullan :thumb: Fakat senin seçtiğinden farklı daha dandik bir ürün göndermişlerse işin peşini bırakma ve hakkını ara mutlaka.. nacizane olarak, mesaj atmakla kalma iletişim bilgilerini bulup aramanı tavsiye ederim..
ugrasmaya deymez .10 tl fark icin.boylece nasil bir firma olduklari belli oldu.bunada sukur .birde bunlarda ayni gun katlanir kamp koltugu almak istemıştim.stok sordum donusyapmadılar.ggden av deposundanaldım.gercı av deposuda almadan once stok durumuyla ilgili teyıt almama ragmen farklı birurun yolladı.bu tarz fırmalar boyle heralde
Melih İstanbulda yaşıyor olman bir avantaj aslında, İstanbul çevrede balıkçılık malzemeleri satan yerler ve çeşitlilik açısından zengin bir yer.. internetten araştırma yapmak elbette yararlı ama gidip görüp dokunarak almak çok farklı.. mesela ben internetten araştırıp beğendiğim bir makineyi gidip yakından görünce fikrim değişti ve o anda karar değiştirip başka bir makine aldım, üstelik o anda kampanya olduğu için internetteki fiyattan %35 daha uygun fiyatla indirimli aldım..