Arkadaşlar herkeze merhaba.Aranıza yeni katıldım çok uzun zamandan beri akvaryumlarla uğraşıyorum (o konuda yeteri kadar deneyimim var). Ankara'da ikamet etmekteydim yaklaşık 6 ay önce sivasa atamam yapıldı.sivasta işe başladım ama bi sorun var akvaryumlarımı getiremedim.bende balık avcılığına merak saldım...bundan sonrada bu merakım devam edecek sanırım...kendime güzel bi set yapmayı düşünüyorum.ilk önce makina ve kamıştan başlamak istedim.sitede okumadık yer bırakmadım ama yinede kafam karıştı.yardımlarınızı bekliyorum.size nasıl bir makina istediğimi maddeler halinde yazayım.sizde o güzel bilgilerinizle bana yardımcı olun. 1) makina alınınca kıyıdan avcılık yapılacak... 2) kıyıdan uzun mesafelere atılabilecek tarzda olmalı 3) tatlı suda kullanılacak 4) bu makina alındığında her türlü balık için (büyük-küçük) kullanılmalı 5) kaliteli olmalı ( bu çok önemli sivas'ta yenisini almam çok zor) 6) makul fiyatlarda olmalı( bu da önemli) kamış seçimindede yardımcı olursanız sevinirim. 1) tatlı suda kullanılacak 2) çok sağlam olmalı (yenisini alacak para bulsam dükkan bulamam) 3) kaliteli olmalı 4) fiyat makul olmalı aklıma şimdilik bu kadar geldi.Eksik bir şey olursa tamamlarım... not:bu kadar uzun ve hikaye gibi yazmamın nedeni hem derdimi size tam olarak anlatabilmek... hemde ilk başlıkta fırça yemek istemedim bu nasıl konu diye :)))))))))))