Kamış ve Makina Önerilerinizi Alabilirmiyim

Konu, 'Kamışlar' kısmında Bahev tarafından paylaşıldı.

1. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Tsunami trophy surf, Grauvell Teklon Concept Spin, Gloomis IMX Surf
    Favori Makine:
    Aero technium XT, Shimano twinpower 5000PG, Penn Fierce
    En İyi Avı:
    Ironfish
    Selamlar Ali,,,,

Inceledim ancak atar cok yuksek geldi bana, bu kadar agir kursun kullanirmisin ki?

Gerci kamis hafif ama sonucta 250g agir sinif kursunlar icin tasarlanmis ispanya serisi bir kamis ve fiyatta oldukca yuksek geldi bana. Benim tercihim her zaman ihtiyacini karsilayacak sekilde tasarlanmis urunlerdir, hic kullanmayacagin ozellikte urunler alip hem para hemde performans kaybi vermektense, ihtiyacini karsilayacak ama butcenede uygun urunler daima daha iyidir.

Ben senide cok iyi anliyorum, almisken bu kadar para veriyorum bari en yuksek ozelliktekini alayim diyorsun, bu tercih tamamen sana kalmis.. linkteki kamis kotu degil, iyi bir surf kamis.. 2009 serisini yakindan inceleme firsatim olmadigi icin bu kamis soyle iyidir, boyle iyidirde diyemiyorum.. istanbuldasin bence gidip yakindan bir bak eline al incele, bide alivio serisine bak hangisi icine sinerse onu al, eger x factoru dusunuyorsan mutlaka elinde gormeden alma.

2. Bahev

Bahev Ali KOÇ

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Mıstque MQ-65
    En İyi Avı:
    1 saatte 3.Kg İstavrit
    Çok teşekkür ederim mehmet kardeşim güzel yorum ve bilgilerin için.

3. Bahev

Bahev Ali KOÇ

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Mıstque MQ-65
    En İyi Avı:
    1 saatte 3.Kg İstavrit
    http://www.erginbalikcilik.com/urun_detay.asp?pid=13841

Sevgili kardeşim Mehmet senin tavsiyelerine uydum ve 15 gün içinde geleceği söylenen shimano alivio cx 420-200 sparişi verdim (daha doğrusu bir tane ayırttım) ergin balıkçılıktan bakalım vatana millete hayırlı olsun :)

Bununla birlikta kullanabileceğim güzel birde makine tavsiyesi istiyorum benim makine ağır kalıyor..