Yaman delikanlı benim rekorum 165 metre kara atışıdır ve adımlanıp doğruya yakın ölçülmüştür.Tabii bu durum 5 sene falan önceydi.Ben o zaman çok gençtim.Yani57'lerinde falandım.Şimdi çok ihtiyarlasamda halende bu işe varım.Bakalım beni kac metre gececeksin. Sevgiyle kal Seni Emirganda bir yokladıydım hatırlarsın değilmi.
Evet Hatırlıyorum Ama fena gitmemişti Vedat abi İnşallah İstanbula Yolun Düşerse Saten İlk gün gelirim Yanına Kamış elimde Yanındayım Vedat abi
ben 35lik misina ve profilimde yer alan düzenekle 60 metreyi geçemedim. tabi bunu denediğim yerde denizden sahile 4-6 veya daha fazla rüzgar vardı. ince misina ve rüzgarı arkamıza aldığımız bir ortamda ben şahsen 75i belki bulabilirim 100 ve üzeri atarım diyen illaki kendine güvenip söylüyordur bunu..ama olta balıkçılarının %90nının (ist,izmir,kars,antep,giresun farketmez) benim durumumda olduğundan da adım gibi eminim.Basit mesafeler değil telaffuz edilenler.
haklısın alparslan. ben bu denemeyi geçen hafta minekop avımda yapmıştım.o yüzden bu misina sarılıydı zaten. misina inceldikçe gider hızı artıyor.
slm arkadaşlar YAZA DOĞRU BİR ORGANİZASYON YAPIN BU TARTIŞMALARA KESİN BİR ÇÖZÜM BİLİNÇLİ YORUMLAR ve TEKNİKLER NE DERSİNİZ ?
Vedat abicim köpek besledim ama şairene bir yan bulamadım.sadece karnı acıktığında veya beni gördüğünde suratımı yalayan sevimli bir hayat arkaşıydı benim için.Evde köpek beslemek zor olduğundan kedim var şu an.20 senedirde kedi bakıyorum.herkese şiddetle evde hayvan beslemesini tavsiyede edenlerden biriyim.bu arada bunuda belirtmek isterim... Mordoğan şenliklerinde oradaydım rasgele.hatta yıldız tilbe geldi konser için.aras otelde kalıyordum.zannediyorsam aynı şenlikten bahsediyoruz.Kasapoğlu marketin karşısındaki limanda kalabalık vardı ama işim çıkması nedeni ile gelemedim oraya. 136 mt attığınızı söylemişsiniz belgeli olarak.BU rakamı denize atarak nasıl ölçtünüz?.makinadan çıkan misina bildiginiz üzere atılan uzaklığı belli etmez.sonuçta denizin derinlik mesafesi var ve misinanın boşluğuda var...kaldiki mordadağan iskelesi ve ilerisi 40 mt derinlik civarında.(sonardan bakarak gördüm bunu). Vedat abicim bu mesajımı kesinlikle ukalalık olarak algılama lütfen.136 mt yi makinadan çıkan misina olarakmı ölçtünüz?
şimdi tv'de izledim. avrasyader diye bir kuruluş yarışma düzenlemiş. karadan karaya atış yapmışlar. birinci gelen 147 metre atmış. hiç de fena değil. kupa bile vermişler.
valla orasını bilmiyorum. başından izleyemedim bir saat kadar önce yaban tvde verdiler mutlaka tekrar yayınlarlar takip et sanırım tekrar verirler
yarışmanın linki aşağıda. http://vimeo.com/10765272 ama kiminkaç metre ile kazandığı belli olmuyor....