tebrikler güzel av olmuş o gün bende hemen doktorlar sitesinin altındaydım saat 3 gibi istavritler yarım gelmeye başlayınca çaparı ardına kaşık bağlayıp hem çinekop hem 5 li 6 lı 7 li istavrit aldım gerçekten çok güzel bir gündü gelecek haftalarda da böyle devam eder inşaallah
eyw isa abi tanısam gelirdim yanına bı selam verirdim abi.Pazar gunu guzeldi hareketliydi havada müsaitti en kotu avımız boyle olsun dıyelim o zmn
tesekurler tam benım dondugum zaman hızlanmıs balık yıne ozmn ben de 3 gıbı ayrıldım balık seyrekti insallah devam eder sızede tebrıkler afıyet olsun
tebrikler, bereketli bir av olmuş, özellikle anadolu yakası cok akıntılı, çapari ye bile 150-170 gram kurşun takılabiliniyor, kanlıcada avlak nerede var sosyal parkın orasımı
Abi öncelikle Cidden volkan sadece bakıyor hemde hep Bende sıkı koyu fanatik bir galatasaraylıyım fincanım bile lisanslı İstavritler bayağı iri biz foçada istavrite sarıkanat deriz nedenini bilmiyorum bence denilmemeli çünkü sarıkanat lüfer cinsinden .. hayatımda 1 kez istavrit yakaladım oda bayağı iriydi bir karış vardı