kanlıca istavritleri

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında eserli83 tarafından paylaşıldı.

1. börteçine52

börteçine52 t.coşkun

Favori Kamış:
    lineeffe carıbbean 4,20- YOBOMAX BULDOG 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA RTX65 - MISTIQUE MQ65 -MITCHELL AVOCET AV-C 2000S-Abu Garcia Cardinal 100u
    tebrikler güzel av olmuş
    o gün bende hemen doktorlar sitesinin altındaydım saat 3 gibi
    istavritler yarım gelmeye başlayınca çaparı ardına kaşık bağlayıp hem çinekop
    hem 5 li 6 lı 7 li istavrit aldım gerçekten çok güzel bir gündü gelecek haftalarda da böyle devam eder inşaallah

2. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    shimano speedcast 4 30 200 gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA
    eyw isa abi tanısam gelirdim yanına bı selam verirdim abi.Pazar gunu guzeldi hareketliydi havada müsaitti en kotu avımız boyle olsun dıyelim o zmn:)

3. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    shimano speedcast 4 30 200 gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA
    tesekurler tam benım dondugum zaman hızlanmıs balık yıne ozmn ben de 3 gıbı ayrıldım balık seyrekti insallah devam eder sızede tebrıkler afıyet olsun:)

4. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    tebrikler, bereketli bir av olmuş, özellikle anadolu yakası cok akıntılı, çapari ye bile 150-170 gram kurşun takılabiliniyor,

kanlıcada avlak nerede var sosyal parkın orasımı

5. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Abi öncelikle Cidden volkan sadece bakıyor :) hemde hep Bende sıkı koyu fanatik bir galatasaraylıyım fincanım bile lisanslı :)
    İstavritler bayağı iri biz foçada istavrite sarıkanat deriz nedenini bilmiyorum bence denilmemeli çünkü sarıkanat lüfer cinsinden .. hayatımda 1 kez istavrit yakaladım oda bayağı iriydi bir karış vardı :)