Daha önce kesik köprüye gittim. Kapulkayaya nasıl gidebilirim. Birde önerdiğiniz bir yeri varmı turna için (kıyıdan) Yardım edermisiniz
Kesikköprü ye gidergibi balayı geç kesik köprü yol ayrımından girnmeden devam et karakeçili ve köprüköyü geçeceksin ve ordanda sulubük köyünü çıkarken bi asfalt yola bağlanıyo yol asfalta çıkar çıkmaz sola ve döner dönmez sağda baraja gider tabelası var ordan girersen dümdüz baraja inebilirsin inince çeşme görceksin çeşmenin arkasındaki ilk koy benim avlağım orası, ordan ii balık alıyorum tavsiye ederim ve giderken genede sora sora gidin bence. Umarım ii balık alırsınız rast gelsin ve mtlaka şemsiye gölge yapıcak bişe alın çünkü kapulu kaya kabak biyer pişersiniz
Canlı yem kullanırsan iyi balık alabilirsin. Yok kıyıdan atacağım diyorsan beyaz yada simli koyu renk sasi deneyebilirsin...
kanki0642 ben ilk kırıkkale tarafında turna avına kapulukaya barajına gittim ozmnlar çok güzeldi ama şimdi idare eder diye bilirim kapulukaya barajında botunuz varsa daha ii olur ama kıyıdan avlanacak iseniz size yer tavsiye edeyim köprüköyün hemen sol tarafında kayalık bölgeler başlıyor ve zaman zamn oluşmuş koylar bulunuyor çok rahat bulursunuz o bölgelerde kaşıkla avlanmalısınız benim tercihim ama onun dışındakıyıdan avlanmaya müsait yerler bulunmakta kıyıdan ise turuncu ve kırmızı tonlarında sasi veya 3-4 numara çınar söğütü mep iyi iş yapar ama canlı yem kullanırsanız en iisi olur