Herkese Selamlar, Üç arkadaş cumartesi akşamı hem stres atmak hemde avlanmak için karaburuna yol aldık. Yem olarak sadece mamun kullandık. Çıpra serimizi burada da 2 tane çekerek devam ettim, daha sonra vaktin epey geç olması sebebiyle dönüş yoluna koyulduk. Resimlerle geceden bir kaç görüntü...
Akın, mırmır seni yere sermiş Gerçekten güzel bir av. Bu arada çipuranın karnındaki bıçak yarasına benzer yara dikkatimi çekti. Bunun nedeni ne olabilir?
Serkan ve Emre sağolun Arkadaşlar, Emrecim karnındaki o kesik kösteklerin birbirine dolaşması ve diğer bir iğneninde balığa batması sonucu balığı çekerken misinanın yapmış olduğu hasar. Sizlerede Rastgele...
Tüm güzel yorumlar için teşekkür ederim, sizlerede rastgelsin, şansınız bol, kısmetiniz büyük olsun...
Güzel balıklar üstadım Akın Duyduğuma göre o akşam tek balık çeken senmişsin. Kıskanç insanlara dikkat etmek lazım Akın abi Şaka bir yana avlandığınız yeri bende iyi biliyorum çok iyi dinlendiğinize eminim.
Tebrikler Akın, çok güzel ve bereketli bir av olmuş Devamında da bereketli avlar dilerim, rast gelsin Bu arada çupralara iç geçirecek arkadaşlar var, onlar yanlış yerde mi avlanıyorlar ne
Arkadaşlar hepinize tekrar Teşekkür ederim, şennur aslını söylemek gerekirse bilinen bir çok avlak yerimiz var, fakat hepimizin bildiğimi bir diğer nokta ise o gün o bölgede balık olup olması ve kısmetimizin de yanımızda olması büyük bir etken, şunu söylemeliyim ki Karşıyaka'da ikamet etmeme rağmen bu sene foça, aliağa hattında istenilen balığı bulamamız. Karaburun yarımadasında ki tüm koylar hem çok bereketli hemde eşsiz bir doğaya sahip olması, bunların içinde Ildırıda unutmamak gerek diyede ekliyorum... Herkese bol kısmetli avlar dilerim...