Karaburun Jigging Organizasyonu!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında denizleri aşta gel tarafından paylaşıldı.

1. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Feridun abi gittiğimiz yer benim sürekli yemli dip takımıyla avlandığım yer..Derinlikler 50-70 mt. arası.Balık olarak mercan,karagöz,çipura,mandagöz,fangri,izmarit,adabeyi ve bıkacağın kadar gopez yapar buralar..Bu saydıklarım en çok çıkanlar,her oltaya takılanlar tabi bunun dışında daha pek çok cinsde çıkıyor...Deniz genelde sakindir nadiren hafif çırpıntılıdır...Yemli takımlar illaki jiglerden daha fazla balık alır burda..Ama jiglerde aldımı tam alıyor işte :)

Buradan tarih belirleyelim bakalım kaç kişi olucak ona göre tekneye falan bakmaya başlarız artık... Ben nisan için 10 nisan,Mayıs için 22 mayıs diyorum,zira haftasonları nöbetlerim olduğu için izinlerim çoğu zaman haftaiçine geliyor benim..Artık size uyarsa beraber gideriz inşallah,uymazsada rapolarınızı keyifle okuruz buradan...Görüşmek üzere...

2. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Mordoğan tarafı çok güzel gerçekten bölgeyi pek bilmiyorum ama bi kaç kez gittim muhteşem bir yer ve mera olarak ta çok iyi bu tür av için daha çok üye toplayabiliriz ama jigging organizasyonu hala geçerliliğini koruyor ve denemekte fayda var isterseniz ayrı bir başlıkta bunu paylaşalım ben en baştan geliyorum nisan ayında olursa eğer :) faruk abi sen orada bulunmuşsun mordoğandan tekne ayarlayabilirsin galiba talebe göre büyük tekne olur talep çok olmazsa ufak bi tekneyle çıkabiliriz ben her türlü katılmaya çalışırım ayrıca bu jigging organizasyonunu esnek bir zamana yaydığımız için talep edilen kişi toplandığı anda çıkarız isterse 3 ay sonra olsun bu ben bu konuyu her gün güncelleyeceğim :D

3. feridun_45

feridun_45 feridun dönmez

arkadaşlar naptınız öle....nisanın 10 una daha 1,5 ay var...çatlarız yahu:)o zamana kadar 2-3 tur yapmamız lazım..bu hafta sonu kısmetse bodrum güvercinliğe gidiyoz..ondan sonraki hafta yada 2 hafta sonrakine yapalım şu işi...böyle giderse bir tekne aldıracaksınız....alooooooo..uyumayın arkadaşlar.bizi boşverin balıklara ayıp oluyo..:)bu arada gelmek isteyipte durumu müsait olmayan arkadaşlara yardımcı olabilirim..

Son düzenleme: 3 Mart 2011
  4. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Not:Bu organizasyon jigging den ayrı olarak yapılacak :D :D buna ayrı bi başlık altında feridun abi sen açarsan eğer daha güzel olur bence orada yapalım yorumlarımızı farklı bir organizasyon daha olduğu belli olsun tekne konusunda yardımcı olabilecekler varsa boşuna uğraşmayalım aramakla bilen arkadaşlar numara versinler bize

5. feridun_45

anlaşıldı onur kardeşim...her zamanki gibi acemilere yer yok ....eyvallah

6. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

yok abi estağfurullah olur mu öyle şey öyle bi niyetimiz olsa niye konuşalım bu kadar yalnış anlamışsın abi kıracak bişey söylediysek affola onu söylemekteki amacım şu insanlar başka bi organizasyon olduğunu öğrensinler ben bu bölümü jigging için açtım mordoğan organizasyonu olarak sen de bir organizasyon konusu aç orda fikirlerimizi karşılaştıralım çünkü bütünüyle farklı konular ikisi birisi sadece jig üzerine olacak ona göre tekne vs. diğer organizasyonu da sen tertib etmiş ol farklı bi org. olsun katılım fazla olabilir tekne ona göre ayarlanır o yüzden dedim ben yoksa bu başlık altında sadece biz haberdar olacağız öyle daha iyi olur demek istemiştim tekrar k.bakma yalnış birşey söylediysem

7. feridun_45

jigging mordoğanda yapılacak diye anladım ben.....asıl ben senden özür dilerim..mesele şimdi açığa çıktı....neyse ben her ikisinede varım ama organizasyondan anlamam ...gelin diyen olursa 4-5 kişi hazırız evelallah...ha gayret...

8. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

İnşallah yeterli kişi toplanır ve yaparız ama forum ortamında zor herkesin yardımıyla gerçekleşecek olan bişey bu sonuçta kendimize ait yatımız yok kiralamak gerekecek bulunur yeterli kişi dersen iş güç para derken kısıtlı zamana sıkıştırmak gerekiyor herkesin memnun olacağı birşey olsun istiyoruz sonuçta keyif almamız lazım bu org. dan o yüzden bekliyoruz bakalım ben tekne araştırıyorum bilen arkadaşlar varsa hazırda buraya yazsın jigging org. iptal olursa eğer normal bir av için tertipleriz sorun olmaz bakalım sonuç ne olacak her zaman ki hüsran olmaz umarım :)

9. izmir3535

izmir3535 ibrahim

feridun abi jig için kamış-makina-misina-sahteler falan derken güzel bir takım 550-600 arası patlar ama sağlam güzel bir takım olur

10. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

evet sağlam bir takım için o fiyatları gözden çıkarmak gerekebilir en ucuz haliyle ele almak istedim bi sitede setler hazırlamışlar ucuz malzemelerden ama sonuçta 200 lirayı gözden çıkaran 500 ü de çıkarır bu takımları yıllarca güvenle kullanabiliriz maliyeti dahada arttırmak biraz luxe kaçar diye düşünüyorum 1000 liranın üzerindeki alışverişler kastım

11. OMMG

OMMG OKAN

Onur bak gördünmü, 4-5 Manisa dan 4-5 biz ettimi sana 10 kişi,artık kaldı bir tekne bulmak.Bu arada tarihi de çok uzağa atmadan,Manisa daki arkadaşların dediği gibi 13 Mart Pazar günü gibi tertiplemek daha iyi olabilir,tabi ki katılımcılara da uyarsa...
    Jigging konusuna gelince malzeme seçimi ve alımı konusunda elimden gelen her türlü desteği verebilirim,Hisarönü nde ki birçok mağazayı yakından tanıyorum...

Son düzenleme: 4 Mart 2011
  12. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Okan abi Şubat değilde 13 mart olsaydı belki bende gelebilirdim :D:D

13. OMMG

OMMG OKAN

Geçmiş olsun treni kaçırdın :D :D Hem Şubat ı nereden çıkardın anlayamadım :D :D

14. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Abi sen yazmışsın 13 Şubat diye ordan çıkardım :D:D
    Nostalji avları organizasyonumu bu :D
    şaka değil cidden gelebilirirm ben..

15. OMMG

OMMG OKAN

Öyle bir organizasyon olursa hem siteden duyuru yapılır hem de cepten ararım seni.İnşallah olur da beraber av yaparız...
    Not: Tarihi senin yorumundan sonra farkedip düzelttim :) :)

16. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Okan merhaba

Senden bir derinlik haritası rica edebilirmiyim o zaman.?

17. feridun_45

biz bu hafta bodruma gideceğiz inşaallah..4-5 saatlik yol...arkadaşlarım derki ayın 20 si olursa daha iyi olur..ama illa 13 diye karar alınırsa tek bile olsam ben varım..jigging in nasıl birşey olduğunu gördükten sonra bir takım dizmeye karar verdim.fazla oltası olan varsa o gün için ödünç alabilirim...baya masraflıymış jigging takımı.almışkende 1 kere almak lazım..

18. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Feridun abi bende de henüz jig takımı yok gideceğimiz günden 1 hafta öncesinde hallederim diyorum bakıyorum hala takımlara aklıma yatan malzemeleri alacağım sen diğer arkadaşlarına da söyle maliyet konusunu çünkü ucuz malzemeler değil herkes almak istemeyebilir ona göre bize kaç kişi olacağınızı söylersiniz fatih abim sende gelmek istersen müsait olduğun bir tarih ver numaramı bırakayım ararsın haberleşiriz Okan abi'nin de öngördüğü şekilde en fazla 10 kişi olucaz kişileri şimdiden belirleyelim daha fazla talep olursa ona göre tekne bulalım ben tekne ile ilgili araştırmalar yapıyorum ama kayda değer bir tekne bulamadım henüz ufak boyutlarda genelde 10 kişinin rahatlıkla jig yapabileceği bir tekne arıyorum ararkende sizlerinde yardımını bekliyorum :D

19. izmir3535

izmir3535 ibrahim

okan abi bende jig takımını oluşturacak malzemeleri belirledim ama ege sularında daha doğrusu aliağa-çandarlı cevre ve açıklarında jig yapılacak yerler var mı ki?

20. OMMG

OMMG OKAN

Çok yüklü bir program olduğu için mail ile gelme şansı yok,yoksa seve seve paylaşabilirim...