Karaburun Jigging Organizasyonu!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında denizleri aşta gel tarafından paylaşıldı.

1. OMMG

OMMG OKAN

Orda şahsen av yapma şansım olmadı ama formdaki raporlardan iyi balık alındığını hatırlıyorum,en son şakran dan rapor gelmişti galiba...

2. izmir3535

izmir3535 ibrahim

okan abi sırtıyla alınan raporu diyorsun sanırım, jig yapan yoktu ama kaçırmışta olabilirim

3. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    Başlığı değiştirirseniz iyi olur, insanı yanıltıyor. Anlaşılan böyle bir organizasyon olmamış ve planı da yok.

4. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Bekledik biraz daha beklemekte yarar var diyorum şuan 4 kişi anca var belki fatih abi gelebilirim demişti onunla beraber 5 olur ama diğer 5 kişi zor bakalım bekliyoruz ama her seferindeki gibi hüsranla sonuçlanacak galiba herkesten fikrini belirtmesini istemiştim gün tarih tekne konusunda henüz 3-4 kişi oldu daha fazla da olacak gibi değil 1 hafta daha böyle giderse iptal olur zaten tekne konusunda yardım istemiştim bulduğum bi kaçı var ama küçük tekneler büyük tekne için yardımı olacak kişiler aradım henüz cevap gelmedi bakalım sonuç ne olacak

5. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

talep olmayınca diğer ayarlamaları yapmakta havada kalıyor ben şimdi arasam bi tekne sahibini adam diyecek kaç kişisiniz diyecek olduğum belki gelirler bu şekilde olamayacağı için ilk talep toplamaya çalıştık hala ses yok okan feridun faruk ve fatih abi hariç kişi sayısı ve gün kararlaştırılırsa daha kolay olur işlerimiz sonrasında kesin sonuç belli olarak düzenlememeler yapılır uzun lafın kısası talep olmayınca bunu yapmak da mümkün olmuyor

6. OMMG

OMMG OKAN

Bir balık alınmıştı ama nasıl alındı hatırlamıyorum bende :D :D

7. OMMG

OMMG OKAN

Tarih 20 mart gibi de olabilir,tarihe karar verip bir tekne ile ön görüşme yapılıp,yenibir başlık .... tarihinde falanca org.... gibi açılırsa, buradan fiyat ve gelebilecek kişi sayısı belirtilirse ( 8-10 gibi) katılımcı sayısı netleşir...

8. izmir3535

izmir3535 ibrahim

feridun abi balığa gideceğiniz zaman uygun bir gün olursa bende gelmek sizlerle tanışmak isterim, ama araç sorunu var bende:(

9. izmir3535

izmir3535 ibrahim

okan abi ozaman gideceğimiz yeri sen belirle krdinatlarla en azından taş olan yere gidelim ki anlamı olsun

10. izmir3535

izmir3535 ibrahim

bu hafta olmasa öbür hafta, öbür hafta olmasa ondan sonraki hafta yani mutlaka olur önemli olan havanın düzgün olması ki yatığımız avdan tat alalım okan

11. feridun_45

feridun_45 feridun dönmez

cumartesi söyleseydin arabamız müsaitti ama bundan sonra inşaallah haber veririm..

12. izmir3535

izmir3535 ibrahim

sağol feridun abi:) havalar biraz düzgün olsa deniz çalkantılı olmayınca balık olmasa bile muhabbetten tat alıyor insan, ama deniz çalkantılı olunca tüm tat kaçıyo benim için:(

13. feridun_45

arkadaşlar.benim ilk jiging takımlarım hazır ve ilk denememi karaburun eğri liman açıklarında yaptım.
    botla ve jiginge uygun yeri bilmememizden kaynaklanan sebeplerden dolayı elim boş döndüm zaten amacımda balık tutmak değil sadece bir denemeydi.çok yorucu olduğunu anladım ama durmak yok.bu işi çözecem inş.

malzeme olarak 1.80 lik jig kamışı,alman malı bir çıkrık 0.30 luk ip misina ve turkis slider rin 130 gr lık pembe mavi ve gri mavi 2 jiginden aldım.

şimdi sizlerden haber bekliyorum.

tecrübeli arkadaşlar ha gayret.şu organizasyonu yapalım artık

14. izmir3535

izmir3535 ibrahim

feridun abi son sürat devam desene, sardı seni galba bu durum abi, karaburun deyilde aliağa açıklarında 80-110 mt derinlikler var ama taş nerede var yamaç nerede var bilmiyorum onun için balık buluculu tekne lazım, hatta resimde verebilirim istersen

15. feridun_45

eyvallah ibrahim kardeşim..çok makbule geçer.bu sıralar balık bulucuda almayı düşünüyorum.ama alasıya kadar bu tür bilgilere ihtiyacım var.

16. izmir3535

izmir3535 ibrahim

Son düzenleme: 14 Mart 2011
  17. feridun_45

resim için teşekkür ederim ibrahim.lakin resmin alt ortasında nemrut limanına ait kısım pek okunmuyor. o kısmın biraz daha büyük resmi varsa daha çok işime yarayacak

18. izmir3535

izmir3535 ibrahim

resmin üstünü tıkladın mı feridun abi resim büyüuor ozaman,
    varsa özelden msn yolla oradan daha rahat yollarım sana abi

Son düzenleme: 14 Mart 2011
  19. feridun_45

büyüttüm ama tam belli değil.ben henüz özelden mesaj atamıyorum
    ..sen atabiliyorsan msn adresini ver ben ekleyeyim

20. izmir3535

izmir3535 ibrahim

yolladım sana feridun abi