Karaburun Jigging Organizasyonu!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında denizleri aşta gel tarafından paylaşıldı.

1. soldier1969

soldier1969 hakan

arkadaşlar ne zaman gidilecekse benide ekleyin kesin gelirim bu arada gencellide (yeni foça) 3,60 lık fiber bir teknem de var balığa gitmek isteyen arkadaşlar olursa beraber avlanabiliriz. Dediğim gibi jig organizasyonuna beni de muhakkak ekleyin

2. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Abi katılım olmuyor ne yazık ki bu org. iptal edicez topu topu 5 kişi bulduk geriside gelecek gibi durmuyor kişi bu kadar oluncada yapılması çok zor görünüyor bu arada bende yenifoça'da yım şuan yeni döndüm balıktan ama verim alamadım doğrusu ayrıca in cin top atıyordu köpekler sardı etrafımı balık tutamamanın verdiği stresle kamışla o garibanları kovaladım sahil boyu :D

3. OMMG

OMMG OKAN

Bence 10 kişilik bir tekne ayarlanabilirse,rahat rahat katılımcı buluruz,zaten şu an bile on kişi hazır gördüğüm kadarı ile...

4. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Karaburun da uygun tekne bulamıyorum abi yav :( ufak boyutlu tekneler var kiralık büyük mutlaka vardır ama netten bulamadım bi türlü yardımcı olacak kişilerle irtibata geçmeye çalıştım ne yazık ki onlardan da tatminkar bi cevap alamadım

5. costa

costa Cem

jig olayı için ıldır'a gidebilirsiniz. ordaki arkadaşlar sık sık jigging'e çıkıyorlar zaten (serkan kaptan) akya, sinarit vs. çıkıyor. Şanslıysanız orkinosta yakalanabilir. linkten resimlere bakabilirsiniz:
    http://turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=629461
    ben sadece yazları o taraflara gelebiliyorum. Geldiğimde organizasyon olursa sizlere katılırım