tamam o zaman..dereler biraz durulsun..sakinleşsin seni ararım beraber ala yakalamaya gideriz..yanlız alabalık yakalamak bulaşıcı bir hastalık gibidir buna hazır olmalısın bu hastalığın hiç bir ilacı yoktur,kaptınmı ömür boyu çekersin..ona göre. saygılar.
bu sabah karacaörene gittim sonuç 5 parça açıkçası pek zevkli geçmedi saat 4 e kadar boş atıp çektim 1 numara fransız mepsim ve yoziru marka sahtem 2 azmanın ağzında kalınca hırs yaptım sadece 20 dk da 5 parça alınca keyfim yerine geldi walla ben aslında hastasıyım alabalığın küçüklüğümden beri beşkonağa giderdim ama son aldığım duyumlarda ordada tatsızmış artık av...
balıkları mepsle almadım mepsi kapanı göremedim sadece sudaki bi çırpınışını gördüm gerisi malum.balıkları sahteyle aldım yoziru gitti ama strike pronun alabalık yavrusuna benzeyen bir sahtesini almıştım ilk defa suya saldım ve 5 balıkla kapadım günü ama balıklar porsiyonluk tu yani şu lokantalara verilen boylar....
tamam murat,dediğim gibi dereler biraz dinlensin,çıkalım bir gün alaya..benim gönlüm alara çekiyo nedense bu aralar.. saygılar.
slm karacaören barajında sazan, sudak,levrek,alabalık ve yılan balığı var artı su samurlarıda var.ama orayı bilen biriyle ava çıkmanı tavsiye ederim.