merhaba arkadaşlar, ben bu siteye yeni üye oldum ve kara buruna kalkan avlamaya gideceğiz neler yapmalıyım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz iğne takımı olarak neler kullanmalıyım vede yem olarak neler kullanmalıyım. kıyıdan atçek olarak yakalayacağız..
HOŞELDİNİZ ARAMIZA. öncelikle imza ayarlarınızı yaparsınız herkes daha yakından tanıyacaktır sizleri. keyifli paylaşımlar
akın kardeş kusura bakma kardeş diyoruz çünki yaşını bilmiyoruz kaedeş karaburunda kalkan için çinekop takımının mantarını çıkart istavritin kafasını kesip kalanını oltana tak mendireğin sağ tarafından kumsaldan açığa at küçükleri geri sal rast gele
Akın bey, Öncelikle http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=204280 sayfasına bir bakın Yok ben hala Karaburun'da avlanacağım diyorsanız, o zaman bir de bu sayfaya bakın. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=8720 Umarım aradığınız bilgilere ulaşırsınız. Şimdiden rast gelsin.
teşekkür yardımları için, derya kuzusuna, direne, osman altunel, esabi, samsunlu 55'e teşekkür ederim.
abi karaburun da çalışma var...liman yapıyorlar sahil ve deniz tamammiyle kayalarla doldurulmuş.. geçen pazar akşam gün batımında rapala salladım hiç birşey yoktu bu aralar karaburundan kalkan alan olmamış
verdiğin bilgi için sağol harun ben en son geçen sene gitmiştim oraya iyide kalkan almıştım ne yapalım artık balıkçıdan alır oltaya takıp köprüden yüzdürürüz
sende sağol abi aytekin abi sahil yolunu filan hep kazmışlar biz yeniköy den girdik..eğer kalkana gidecek olursanız ya mendireğe gidin yada yeniköy girişinden atın
sana teşekkürü unuttuğum için özür dilerim. haruncuğum, verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. verdiğin bu bilgilerden sonra oraya gitme hususunda biraz karamsarlık başladı bende. ama mendireğin oradan dedin, bende bir ümitle gideceğim. inşallah iyi avlar yaparım.
hey millet hey akın usta kara burun değil ama ağaçlı sahili kalkan yapıyormuş bu gün öğrendim saygılar
ağaçlı merhaba esabi bey . geçen hafta karaburun faciyasından sonra, 10.06.2007 ağaçlıda benim içn faciayla bitti.. ben bu kalkanı tutamayacağım herhalde..
Ve kalkanlarin bilgesi, Damali konustu; al oltani gel, ne olursan ol gene gel/ Bir -iki gun husran oldu diye vaz gecme/ Bizler umutsuzluk kapisi degiliz/ Elbet bir gun sana da saglam bir randevu veririz.