karadeniz kıyı balıkçılığı için yardım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında göksen inal tarafından paylaşıldı.

1. göksen inal

göksen inal göksen

Favori Kamış:
    okuma salina spin 2.40
    Favori Makine:
    pen pursuıt 3000
    En İyi Avı:
    henüz levrek yok
    arkadaşlar ben sizden karadeniz kıyısında balık tutabilmek için yardım istiyorum.buraya yeni tayinim çıktı (karasu -kocaali-akçakoca bölgesine)vede denizde pek tecrübem yok hele kıyı balıkçılığında hiç.sizden ricam bana bilgi verin .paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.(hangi balık olur bu mevsimde ,hangi takımla ,hangi vakitler daha uygun olur vede hangi yemi kullanırsan daha ii olur gibi tavsiyelerinizi bekliyorum.)
    eğer fazla bir şey istediysem şimdiden kusura bakmayım.beni anlayacak arkadaşlar olacaktır.

Son düzenleme: 31 Temmuz 2007
  2. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Karadenizli arkadaslarimizin bir kismi tatilde... Biraz sabirli olmanizi rica ediyorum.Size ellerinden gelen butun yardimi yapacaklarindan emin olabilirsiniz. Bu arada sitenin arama bolumunden arsivimizde ki Karadeniz balikcilarinin avlarini ve anlatimlarini bulursaniz bilgilerinizi artirmada gene buyuk firsat yakalarsiniz.

Saygilarla...

3. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    Göksen bey öncelikle tayininiz inşallah sizin için hayırlı olur. Sakarya güzel bir ilimiz özellikle akçakoca mükemmel biyer. Akçakoca sahili balik tutmak için birebir çünkü o bölgede balıkcılığın %80 akçakoca açıklarında yapılır. Size tavsiyem eğer tatlı su balıkcılığı yapacaksanız sakarya bu iş için biçilmiş kaftan en büyük yayınlar o bölgeden alınır. Eğer deniz balıkcılığı yapacaksanız kumluk bölgelerden kalkan, zamanı geldiğinde inanamayacaksınız çıkan çinekoplara, karadenizin en güzel yanı en lezletli balıkları barındırmasıdır. Neyse biraz toparlamak gerekirse kıyıdan çinekop, lüfer, istavrit iskorpit, kalkan, özelikle ve özelliklede levrek o bölgede iş yapar kendinize sessiz ve kumluk bi sahil bulun oltanızı gün doğumuna yakın veya gün batımına doğru en uygun sattlerde denize yemli olarak atın. rastgele (yem olarak kefal yavrusu veya istavrit bulabileceğiniz yemlerdir.)

4. göksen inal

göksen inal göksen

Favori Kamış:
    okuma salina spin 2.40
    Favori Makine:
    pen pursuıt 3000
    En İyi Avı:
    henüz levrek yok
    ilginize teşekkürler diğier arkadaşlardan da yardım bekliyorum.

5. göksen inal

göksen inal göksen

Favori Kamış:
    okuma salina spin 2.40
    Favori Makine:
    pen pursuıt 3000
    En İyi Avı:
    henüz levrek yok
    teşekkürler serkan kardeş.

6. dede

dede kema ldede

göksel merhaba sakarya nehrinde melen çayında küçük boğazda güzel balık var mesela melende yayın sakarya nehrinde yayın ve sazan var küç.ük boğazda ise kefal sazan var denizde ise güzel kalkan var yanlız şu an balık mevsimi değil kalkan kışın olur tatlı su balığına pek gitmiyom fakat geçerken çok görüyorum ben ağustosun 6 sında kocaaliye gidicem sizinle tanışmak ısterim saygılarımla dede