Karadeniz Levrek Avı. 1. Bölüm.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında bülenttok tarafından paylaşıldı.

1. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Teşekkürler.

2. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Çok güzel bir av gerçekleştirmişsiniz ve mükemmel balık almışsınız. canı gönülden tebrik eder darısını başıma dilerim :)

3. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Orhan abi teşekkürler, burada levrek avlamak biraz sıkıntılı. Balık var fakat karadenizin ayarını tutturmak çok zor. Hava birden değişebiliyor yada hava sakinken deniz patlak olabiliyor. Bir yerlerde hava esmiş ve biz kıyılarımızda devasal dalgalarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Hep bahsettim çok dikkatli olmak gerekiyor, rutinmiş gibi gözüken bir metrelik dalga boyuna aldanmamak gerekiyor.Mutlaka arada bir iki tane çok daha büyük olanları kıyıları dövüyor. İşte bu tarz durumlarda temkinli olmak kişinin kendisini balığa kaptırmaması gerekiyor. Karadeniz adı gibi bir deniz, hem çok güzel hemde ürkütücü. Pazar günü bir meraya indik indik diyorum yüksek bir noktadan kayalardan aşağı indik, levrek için güzel bir ortam at çek başladı, o taş bu taş derken bir metrelik bir kanaldan başka bir kayalığa geçtim arkadaşım gelmedi iyikide gelmemiş bir saat içinde sular yükselmiş be ben aynı yerden geri dönemedim bir takım mücadele yoluyla ve yardımlaşarak olduğum yerden kurtuldum. Ama banada ufak bir ders oldu. işte böyle ne yapalım yakalanmışız bir kere bu hastalığa bırakmak ne mümkün.

4. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Bülent Bey maşaallah show yapmışsınız.Resimlerde gözüktüğü üzere de maşaallah arkadaşlınıza da diyecek yok.Allah dostluğunuzu da bozmasın inşaallah.Sizlerden bir ricam olacak.At-çek takımında kullandığınız makina , kamış ve misina detaylarını yazıp yollarsanız , beni çok çok memnun etmiş olursunuz.Kullanmış olduğunuz özel sahtenizi de nereden temin ettiğinizi de yazarsanız çok çok memnun olurum.Paylaşılan bilgiler dalında olmuş meyva gibi tatlı ve faydalıdır.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı uzun ömürler dilerim.Şimdi den Kurban Bayramınızı da en içten dileklerimle kutlarım.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan Kocaeli-İzmit'e kucaklar dolusu selamlar.ERCAN 1977 BURSA

5. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Procatch Carbon Spin Kamış 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Levrek 3.5 kg Sinavrit 2.8 kg
    Şu karadenizin levregi akdenizden daha erken giriyor ve daha geç çıkıyor anlamış degilim :) Allah daha iyilerini nasip etsin bol şanslar

6. oozgurr

oozgurr özgür sarıoğlu

o avlak şu anda talan edilmekte havanın dalgasız olduğu gun dalgıçlar tekneler sürekli rahatsız edıyor balığı hava patladığı zamanda 10-15 tane at çekçi orada

7. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    konu hortlamış ama iyi oldu. gözümün gönlümüz açıldı. bülent abi tebrik ederim. güzel av yapmışsınız.

rivadan ağvaya kadar bir çok meraya gittim daha böyle bir mera görmedim. kumsala 50 metre mesafede çimenler ve uzun bir plaj hemde levrek yatağı, ayrıca plajıda çok güzelmiş.

8. ali bumin

ali bumin ali bumin

çok güzel bir av raporu,tebrikler.

9. Thunderstrike

Thunderstrike Emin

Favori Kamış:
    D.A.M STEELPOWER TELE SURF KAMIŞ 450cm 100-250gr
    Favori Makine:
    http://www.spotbalik.com.tr/Exage-10000-FC-4XSSS1-BB,PR-10981.html
    En İyi Avı:
    Levrek 4,68
    maşallah levrekler güzelmiş