çatalca tarafından karadenizden nasıl avlanabilirim? o civarlarda oturanlardan yardım bekliyorum. neler çıkar? nasıl avlanabilirim? daha önce hiç karadenizde balık tutmadım. farklı bir deneyim olacak ama önce bilgilerinizden faydalanmak istedim.
ordan tek gidebilecegin yer karaburun ben gitmedim ama namı buralara kadar geldi lüfer kofana vss....
Lüfer, kofana unut artık bunları. Döküntü vonoz sürüleri kaldıysa kaldı Karadeniz'de. Artık rotayı kalkana çevirme zamanı. Kumsal kıyı, 2 köstekli dip oltası, yem mezgit, istavrit. Ve sabır...
ormanlı diye bir köy varmış oraya gideceğim. sanırım kıyıya çok yakın ve kumsal bir kıyısı varmış. karaburun yakın mı bilmiyorum ama gerekli donanımı alıp giderim artık. umarım birşeyler çıkar.
Sevgili yegenim.. İnşallah aradıgını bulursun.Genelinde Karadeniz bırbırıne benzer avlanma turu ve balıkları bakımınan...Özel cevap verenlere bıldıklerını senınle paylaşacaklarına eminim.. Rabbım işlerini rasgetirsin.....amin
Emre'nin belirttiği gibi artık kalkan oltalarını yatırıp bekleme zamanı geldi. Çatalca'nın Karadeniz kıyılarında denize akan dere ağızlarında belki levrek te olur. Bu açıdan şöyle bir av planı önerebilirim. Kasnağa sarılı 0.60 misina, iki köstek (kanalar 1/0 no) ve 15 gram kurşunlu 2 takım hazırlayıp, istavritle yemledikten sonra sahtelerle levrek kovalayabilirsiniz. Ya da levrek yerine şamandıralı oltayla zarganaya atabilirsiniz.