Merhabalar, hoşgeldiniz.... Daha soluk almadınız biliyorum ama brşey sormak istiyorum.. Size mesafesi var biliyorum ancak batı karadenizden neler çıkar biliyormusunuz? Oldukça sık akçakocaya gideriz ancak ne çıkar bilemiyorum. Fikriniz varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
aramıza hoşgeldin yetkin, umarım keyifli vakit geçirirsin... forumlarda görüşmek ve paylaşmak dileğiyle........
YETKİN BEY; hoş geldiniz,umarım dostluk adına paylaşım adına her şeyi bizlerle birlikte bulursunuz... birde kendinizden birazdaha bahsederseniz her arkadaşım ve ben mutlu oluruz
Merhabalar Kücük bir araştırma yaptım Megen ırmağı,kalkın,darı,taşma,ak,orhan dereleri karadenize döküldüğünden buralarda olta balıkcılığı yapılır kanatindeyim.Samsun sahil ve mendireklerinde tutulan balıklar genelde palamut,lüfer,çinekop,istarvit(kayıkla )şans daha artıyor.İstarvit caparisi ile kayalık olan bir yerden at cek yaparak deneme yapabilirsin hoşcakal
Keyifli vakit gecireceğimden emin olduğum için üye oldum bir kac gündür takip ediyordum formlarda görüşürüz.
Sağolun arkadaşlar.Vakit buldukca forumda bulunuyorum.Şu an sadece okumakla kalıyorum işallah birlikte balık avlamak için buluşuruz...
Karadeniz bizler için çok uzak ama inşallah bizlerde birgün oralardan avlanacağız. Hikaye ve av raporlarını bekliyoruz.