arkadaşlar cuma gece11:00 da yola 3 arkadaş çıktık.daha önce 1 kere gittiğimiz karagöçer kanalını ancak gece 2:30 da bulabildik:mad: ne kadar yanlış yol varsa girdik.bi ara bir tarlanın ortasına çıktık.her neyse biz yine de eğlendik.Amaç stres atmak,stres olmak değil.daha önce çipura,mırmır, karagöz vb tutsak da hiç levrek tutmamıştık.bu sefer azimliydik.Milletin dalga geçmesinden de usanmıştık. benim takımım fena değil.banax si 800 makine ve pelıcan california 2.70 kamış. arkadaşıma da balzer makıne ve spor (diye markaydı heralde) 2.70 lik kamışı 115 ytl ye kapattık.forumlardan aklımda kalan marıa princess üstümavi rapalayı da aldırdım kendisine . herneyse karagöçere gelipte kanalın kenarına geldiğimde inönü stadına geldiğimi sandım. çok kalabalıktı. biz de bir yer bulduk lüksümüzü yaktık ve 3 saat boyunca hiçbir şey .tutamadık inancımızı yitirmemiştik.sabah5:45 gibi kahvaltımızı yapıp.kanalın ağzına yerleştik.ben tüy arkadaşım da yeni aldığı rapalayı atçek yapıyordu.Sonra arkadaşımın makineyi çevirdiğini ve rapala nın gelmediğini farkettim .helalolsun dedim içimden, bayağı uzağa atmış! durumun öyle olmadığını yanındaki usta bir balıkçı farketti ve '' senin yemi balık aldı''dedi.bizimki kalamayı aşırı gevşek bırakmıştı.Ondan sonra bizimkinin heyecandan ayağı kaydı ve kıç üstü denize kayaların arasına düştü:p .balığı çektiklerinde diğer balıkçı kepçe getirmemi söyledi.ben de hazırlıklı gelmişim ya,kepçeyi kaptım ve götürdüm.bana kepçeyle kelebek avlayıp avlamadığımı sordular:D biraz küçük almışım. balık 2 kiloluk bir levrek ti.eğlenceli günün sonundaki ödülümüz de fena değildi.tabiiki balıkla 15 resim falan çektirdik.(görmemişin bir levreği olmuş....) onları da sonra ekleyecem. benim sorum da şu acaba karagöçer de gece rapala veya sahte balık çok fazla iş yapmıyor.parmak uzunluğunda biraz daha ince izmir boru kurdu ile nasıl bir av tekniği uygulayabiliriz? veya karagöçer de çipura nerede çıkıyor?yardımcı olursanız sevinirim.