Tebrikler güzel karagözmüş, makinanın yetersiz kaldığını düşünüyorsan bir de şeytan oltasını dene, akıntı yoksa misine ucunda tek iğne, akıntı varsa akıntının şiddetine göre gezer kursun, yemi tak salla gitsin, kısmetin açık, karagözlerin bol olsun....
gelincikler çok yumuşak ve kaygan olurlar, tamamen zararsızlardır, bilmediğiniz balık türlerinden tutarsanız kesinlikle elinizle dokunmayın zira hastanelik edebilir, trakonyanın bir resmini mesajla yolluyorum size
Emin Tebrik ederim kardeşim. Telefonda seni aradıktan sonra aldın sanırım balığı sana şans getirdim seni arayarak inşallah )) Bende 2 tane Gelincik aldım ama Karagöz ve Eşkina çıkmadı malesef. İnşallah haftaya bakarız beraber olabiliriz belki Yavuz ile bir konuşayım sizin meraya bir organizasyon yapabiliriz belki Boru Kurtlarını ayarlamak lazım önceden. Daha iyileri rasgelsin. Görüşmek üzere kardeşim.
Boru kurdu her ne kadar ölu olsada iş gordu ama canlısı daha cok ıs gorur aslında en ıyısı mamun canlı canlı süper iş görür emin bey tebrık ederız bu arada
Emin kardeş tebrikler, seni epeydir takip ediyorum, istikrarlı bir avcısın. değişik avlarla şu ara yine takip etmekteyim. eğer rastlarsan ilerleyen zamanlarda senden levrek yada kalkan gibi balıklar bekliyorum (tabi bizim buralarda kaldıysa). rastgele.
Çok güzel balık Emincim. Tebrik ederim. Çok da lezzetlidir kerata. Büyüklüğüne bakacak olursak iki kişi güzel güzel doyar. Yanında şöyle itinayla ince ince kesilmiş malzemeden Nar ekşili güzel bir çoban salata... Eh bir de başında bir büyük olursa diyorum, off diyorum.
saat 23:00'da benim köstegi koparana cok benziyor bu yakısıkLı.. TebrikLer kardeşim ben buna azmin zaferi derim o soğukta heLeki..
sen bide benım kıyıya çekipte kaçırdıkalrımı görsen kepçe şartmış bunu anladım. vay Yavuz sendemi avdanydın. Bide bana yogunum falan dıyosun ben gelmezsın dıe cagırmadım senı ama sen oooo gıtmısın bıle ava :S
gece iki bucukta aldım Orhan abi siz eve dönmüş mışıl mışıl uyruken yakaladım bunu :d olur abı zevkle haberleşiriz. ama bu hafta levrek e gıtcem inş. ama yınede vakıt ayırırım haftaiçi hava guzel bu hafta neyse ayarlaşırız.
Orhan abiyle murat gittiLer.. saat 9:15Te evden anca cıkabiLdim tam cıkarken aradıLar geLme dediLer üşüdük ve bişeyde yok.. onLarı oraya ben gönderdim magdur edemezdim yanLarında oLmaLıydım ve sıcak bir cay ikram etmeLiydim termosumu aLdım 10 dakikada meraya vardım çayımızı içtik muhabbetimizi ettik.. pek organize oLamadık ama birdahaki avı şansa bırakmayız eveL ALLAH sağLam organize haLde senLeyiz biLader
Avın için tebrikler , Aklıma birşey takıldı . Bu karagözler bölgeye göre degışıklıkmı gosterıyorlar ? Bızım buralarda epey büyümesine rağmen orta kısım açık renk baş ve kıc tarafında sıyah ıkı şerıt şeklınde oluyorlar . Av raporlarında gorduklerım sargoz gibi govde komple şerıtlı .
HARBİDEN TEBRİKLER EMİN KARDEŞİM...HERKES KAFASINA GÖRE YORUM YAPMIŞ FAKAT BEN DAHA RESMİ GÖRÜR GÖRMEZ GELİNCİK BALIĞI OLDUĞUNU ANLADIM.ESKİDEN BURSA GEMLİK CİVARINDA ÇIKARDI.BU SOĞUKTA DERSİNİ ÇALIŞANLAR GRUBUNA GİRİP, AZ VE ÖZ KALİTE BALIK ALMIŞSIN.AZMİN GALİBİYETİNİ ALMIŞSIN.BU ARADA DERSİNİ ÇALIŞAN SINIFI GEÇER.SEN İSE BU SOĞUKTA TAKDİRLE GEÇMİŞSİN.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLER,SAĞLIKLI, MUTLU,HUZUR DOLU GÜNLERİN OLSUN İNŞAALLAH...ALLAH ŞANS AÇIKLIĞI VERSİN İNŞAALLAH.BURSADAN , İSTANBULLU EMİN KARDEŞİME KUCAK DOLUSU SELAMLAR...HOŞÇAKAL,TROFE BALIKLARLA ŞENLEN...