Karagöz,Levrek (25 Ocak Pazar)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında nolongerregistered tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

1. Tarkanım çok sağolasın..Güzel düşüncen beni onurlandırdı.:)
    Hep yazıyoruz,pratikte anlatıyoruz ama arasırada uygulama sonuçlarını,anlattıklarımızla,yazdıklarımızla neler yapabildiğimizide gösterebilmenin mutluluğu ap ayrı.
    Bir ara plan yapmıştık levrek için..kısmet olmadı bu sene..Ama mayıs ayı içerisinde küçük bir org planlayalım.Daha güzel avlarımızı yapalım kısmetse..;)
    Şimdilik hoşçakal:)

2. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.
    Erdal abi tebrikler balıkların 2 side 10 nomara afiyet olsun

Abi birdahaki sefere iğneyi sağlam bağla bu sefer fırçayla kurtulmuşsun yengeden birdahaki nasıl olur bilmiyorum;) :D :D :)

3. salahattin

salahattin salahattin kaplan

çok güzel av olmuş,kaçan balık nasip değilmiş herşeyden önemlisi ailenle paylamışın.tegrik ederim.

4. Çok teşekkürler Kemal abi.Fırsat buldukça rokanın yanına birşeyleri yakalamak keyif veriyor..Daha güzel avlar sizlerin olsun:)

Sağolasın Orhan.Kaçırdığımızıda alabilseydik daha güzel olacaktı ama kısmet değilmiş..Umarım daha güzel avlar sizlerin olur..:)
    iğne konusuna gelince ben iğneyi sağlam bağlarım bağlamasınada gelde sen bunu hanıma anlat..ben denedim fırça yedim..:eek: :D

Salahattin abim güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Vakit buldukça hem piknik hemde balık ikisini bir yaşıyoruz.Dediğiniz gibi kaçan balık kısmet değilmiş..Zaten maksat vakit geçirmekti..Ziyadesiyle keyifli bir pazar oldu..Daha güzel avların sizlere nasip olması dileklerimle .hoşçakalın:)

5. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Selamlar abi yine yapacağını yapmışsın eline sağlık:) bu arada yengemin balıkçılığını da hafife almasan iyi edersin bence,hanımlar her zaman daha şanslı oluyorlar baksana bu kaçıncı vukuat:D Bu arada mekan bizim buralardan bir yer mi desem:confused: ne dersin?

6. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Erdal kardeşim,
    Çok güzel balıklar ve paylaşımın için teşekkürler.:):):)
    ellerine sağlık.:):):)

7. Aslıhan çok teşekkürler..Kısmetimiz neyse onu yakalayabiliyoruz..Bu avlak Sivrice ile Babakale arasında bir yer.Fakat tam olarak ne ismle biliniyor bende bilmiyorum..Bandırmada 15 gün öncesine kadar mükemmel karagöz,çupra ve levrek yaptı..Özelden bir resim yolluyorum bu resimdeki tüm levrekleri sana bahsettiğim avlakta ve bahsettiğim yöntemle aldım..Hala az olsada iri çupra alındığını biliyorum..Bu sene çupralar ve karagözler salya nedeniyle herzamanki yerimizde değilde farklı bir yerde çıktı.Mayıs ayında inanılmaz avlar yapılmış ama yeri geç öğrenebildim..Kısmetse bu sene daha güzel avları beraber yaparız..:)

Orhan Ağabeyim çok sağolasın..Sizin gibi bir üstadın güzel sözlerini okumak beni mutlu etti.Kısmet olursa geldiğimde bir çayınızı içmek için uğrayacağım..Şimdilik hoşçakalın:)

8. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Erdalcığım,
    Senin kurşunlar nazara değil ama levreğe iyi gelmiş ;) :)
    Normalda dahasına rastgele demek gerek ama sana "dahası" demek, denizi kurut demekle eş anlamlı :p
    Bereketin eksilmesin arkadaşım :)

9. Çok teşekkürler Diren..Balık tutmak sorun değilde denize uzak olmak sorun..Bazen birkaç hafta denizden uzak kalıyorum ve iyot kokusunu,dalgaların sesini özlüyorum..Fırsat buldukçada eşimle beraber kendimizi sahile atıp hem haftanın stresini atıyoruz hemde güzel zaman geçiriyoruz.:)
    Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim..Daha güzel avların kısmetin olması dileklerimle..:)

NOT:Toprağının (eşimin) çok selamı var..

10. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Ben aylardır ava gidemiyorum :(
    Öyle özledim ki elime batan iğneleri, yandaki avdaşımla karışan çaparileri açmayı (ya da açamamayı :D), teknenin yalpasında o yemi yutan arkadaşın misinama verdiği titreşimi hissetmeyi... :(

Toprağımı kucaklarım :) Bir gün birlikte ava gideceğiz bunu biliyorum :)

11. simendifer

simendifer Sennur

Siz balığa gittiğinizde ben nerede olacağım Diren ağabey? :D Ben de geliyorum. :p

12. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Sen böyle her konudan bitmeye devam edersen, ava giderken seni takım çantasına mantarların arasına koyacağız. :p :D

13. Balık tutmak herşeyiyle güzel..Kısmet olursa bu yaz körfezde hepberaber bir av yaparız.:)

14. Bekleriz tabiki.buyrun gelin başımızın üstünde yeriniz var:)

Mesaj net..:D :D :D

15. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Bu bir teklif mi yoksa? :rolleyes: :rolleyes:

Immmm bir düşüneyim :rolleyes: :rolleyes:

Evet! Evet! Eveeeet! :p :p

16. Tabiki bir teklif..Bu yaz avlak olarak körfeze ağırlık vereceğiz..Hem balığı bol hemde denizi daha güzel;)

17. davranli

davranli Gökhan

VATAN:AYVALIK /İŞ GEREĞİ: BODRUM/ UMARIM ENKISA SÜ
    Favori Kamış:
    D.A.M.
    En İyi Avı:
    TURNA(DENİZ) 60 CM,1.10 KG
    Tebrikler Erdal Bey. Çok güzel bir av olmuş.

Bende görevim gereği asıl memleketim olan Ayvallık'tan uzaktayım. Oralara döneceğim günü iple çekiyorum. Bizim oraların avları bir başka olur.

Daha nice güzel avlara.

Rastgele.

18. Çok teşekkür ederim Gökhan bey..Benim zaman zaman gittiğim körfez bölgesi her defasında beni mutlu etmekte..Gerek bol ve çeşitli balığı,gerekse temiz denizi ile beni kendine hayran bırakmakta..Umarım kısa zamanda memleketinize kavuşur ve hasretinize son verirsiniz.Daha güzel avların sizin olması dileklerimle şimdilik hoşçakalın.:)

19. Aramis

Aramis

Oooooooo Gülüm :D ne güzel balıklar bunlar böyle.Abi aramızdaki en büyük fark ne biliyormusun? Sen harbi amatör balıkçısın ben amatör balıkçı adayıyım.Bütün bir cumartesi günümü assos da kıyıdan avlanmaya çalışarak geçirdim (hava denize açılmaya müsade etmedi ) 2 tane mırmır tutabildim.O güzel havayı fırsata çevirecektim ama baktımki yanıma ne atçek takımımı ne de sahte kutumu almışım.Pazar günü seni görmek benim içinde hoş bir süpriz oldu.Ellerine sağlık abi o havada yapılabilecek en güzel avı yapmışsın.

20. yunisef

yunisef YUNUS EMRE AKIN

Favori Kamış:
    ÇAPARİ
    En İyi Avı:
    13 kg oğlum yılmaz
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.