Yer: Karaman Gödet Baraji Hava: ParcaLi BuLutLu Ve RuzgarLi AvciLar : Mevlut Onat Hüseyin Cecen CeLaLettin ALtinbas. AvLaga saat 10:00 civarlarinda geldik aksam 19:30 da donduk yem olarak haslanmamis cig hamur ve solucan kullandik . Biz sazan icin olta atmistik ama yine sazana hasret donduk nasibimizde yine gok aLaLar cikti . Herkese RastgeLe Kadife suya geri tesLim ediLdi Bunlarda gokkusagi aLaLar . Buda Aksam uzeri mujdesi alamiz.. Cikarmasi zor oLdu cok mucadeleci .. Avlakta aldigimiz fotosu iyi cikmamis evde tekrar almak zorunda kaLdim .. BunLarda Buyuk Gok ALanin icinden cikanLar Ekolojik acidan zararLi bir baLik oLmasina ragmen icinden havyar cikmasina uzuLdum..
tebrikler celalettin bey. hedef balığı yakalayamamış olsanız da, güzel gökalalar almışsınız. gökala çoğaldıysa sazanın azalması normal sanırım. farklı yemler de deniyormusunuz?
Sagolasin Arkadasim .. Yem oLarak denemedigimiz yem denemedigimiz metot kaLmadi sazan bazen tutuyoruz ama oda ona gore kayde deger sazanlar degil . Alalar buranin dogal turu degil ciftlikten kacma ve baraja uyum saglayip uremeye basladilar ilk zamanlar cok kucukLerdi ama simdi daha iriler.. Bazilarini cekerken sazani aratmiyolar. son resimdede gordugunuz gibi temizledigim alalarin icinden en az 3 veya 4 adet kucuk balik cikiyor. Durum boyLe olunca seninde dedigin gibi sazan yok deniLicek kadar azaLdi .
Tebrikler Celalettin ,herşeye rağmen güzel ala avı olmuş.Sazan daki azalma çoğu yerde var sanırım.paylaşım için teşekkürler..
Nedim abi Nedim abii gene bakıyorum da taraftar topluyorsun kendine Abicim dilerim en güzel ve büyük sazanları sizler tutarsınız. Alabalığın tadını sanıyorum ya yaşamadınız ya da hakıyla olmadı. Ama biz gene de alabalıkçılar için her yerde avlarına talibiz. Av güzel geçmiş arkadaşlar, kadifeyi salmanızda gerçekten incelik. Yalnız acizane tavsiyem sazan avı için bir de geceyi denemenizdir. Alabalık geceleri de her ne kadar dolaşıyorsa da en azından onun göz etkisinden kısmen kurtulursunuz gibime geliyor. Bilmem yanlış mıyım?
SagoLun tsk Ederim point.shot Kardes gecelememizi tavsiye etmissin ama ne geceler gecirmedikki avLakta ama degisen hicbirsey yok sonuc yine ayni . Tek farki gece kadife aha cok cikiyor Bu aralar havalarda sogudu evimizin icinde usuyoruz golun kenarinda artik noluruz bilmem