Hayırlı Ramazanlar... Bir yaz tatili daha bitti ve iş başladı. Görevim Burdur - Karamanlı'da olması nedeniyle 30 Ağustosta Karamanlı'ya gittim. Aynı gün evin işlerini hallettikten sonra abimle alabalık tutmaya gittik. 30 ağustosta bir tane alabalık alabildik. Aslında daha fazla alacağımıza inanıyorduk ama orada o an için yardıma muhtaç bir kişi vardı ve ona yardım ettik. 31 Ağustosta iş bitiminden sonra tekrardan baraja gittik. Uygun bir avlak seçtikten sonra at - çek yapmaya başladık. 3 adet alabalık tuttuk. Ben de bi hayli at - çek yapmama rağmen oltama vuruş olmadı ve tüm balıkları abim tuttu.. 1 saatlik av dönüşü ikimizde mutlu olarak ayrıldık. Benim oltam : shimano stradic 4000fi makina ve shimano nexave 3 parça kamış yem de 2 ve 3 numara gümüş üzerine kırmızı fransız meps ve dam gümüş fosforlu meps abimin oltası : shakespeare ugly stick 2.70 kamış ve daiwa phantom 25 lik sadece bir meps kullandı. O da balzer in gümüş üzerine kırmızı noktalı ve fosforlu mepsini kullandı. İlk günkü alabalığımız.... yaklaşık 350 gr ikinci günkü avımız balığın yanında bildiğimiz KAV boyutunda kibrit kutusu Barajdan görüntüler.. Bu fotoğraflar 3-4 ay önce çekilen fotoğraflar. Fotoğraf makinamı yanıma almadığımdan dolayı yeni fotolar çekemedim. En kısa zamanda avlağımdan fotoları da yayınlayacağım.. Herkese rastgele...
Hocam almışsınız balıkları en güzelinden. Ekibi kutlarım. Gökkuşağı avı ne de tatlı olur bilirim. Yeni görev yerinde de başarılar dilerim. Selamlar, daha güzel avlara rast gelsin.
teşekkür ederim.. Bu sene barajın belli kısmını yemleyip güzel bir aynalı sazan aldım mı bu iş tamamdır rastgele...
Ali abini ve seni kutlarım güzel balıklar yakalamışsınız bu güzellerin en kısa zamanda senin misinenide germesini dilerim
Ali kardeşim azda olsa alabalık avı insanı mutlu eder. İnşallah bir dahaki sefere aynı istediğin gibi misinanı bolca geren alabalıklardan yakalarsın. Fotoğraflar eskide olsa güzel,saolasın.
tebrikler kardeş güzelbi av olmuş inşallah senin oltanada gelir . balıklar yer çok güzelmiş ama valla değerini bilin kardeş saygılar
teşekkürler. çok balık olup olmamasını sorun etmiyorum zaten. Gidince onun zevkini yaşayayım yeterli benim için... inş sanada rastgelir trofeler
malesef benim oltama vuruş alamadım, balıkları abim tuttu. Kullandığı mepsden dolayı heralde.. burası severek geldiğim bir avlak. Burada daha ağ atanı görmedim ,inşallah kaçak olarak atmıyorlardır. Güzel trofe sazanların olduğu söyleniyor. Bu sene inşallah trofe bir aynalı tutmak nasip olur