2,5 KİLO KALKANI SAHİLDEN DİP OLTASIYLA AMATÖRCE [IMG]YAKALADIM.
resimler gözükmüyor bir sorun var galiba.ayrıca tanışma bölümünde konu açıp kendinden bahsedersen seni daha iyi tanırız.bie de imza ayarlarını(ad soyad yaş şehir vb.) yapman lazım.
Kalkan Baliği Fotoğraflari KARASUDA AMATÖRCE DENİZ BALIKLARI AVLIYORUM.FOTOĞRAFLARDAN ANLAŞILACAĞI ÜZERE 2,5 KİLOGRAM AĞIRLIĞINDA SAHİLDEN DENİZE DİP OLTASI ATMAK SURETİYLE KALKAN BALIĞI YAKALADIM. TÜM BALIK AVCILARINA SELAMLAR...
Çok güzel balık ellerinize sağlık. İmza ayarlarınızı yapabilirseniz hepimiz memnun oluruz. Teşekkürler.
ben de karasuluyum.alper kardeş balık güzel tebrikler.fakat kıyıdan olta ile kalkan yakalamak yasak biliyorsundur sanırım.genellikle oltaya yavru kalkanlar geliyor ve oltayı yutuyor mideye kadar ,balığı zedelemeden kanca çıkmıyor.kıyıdan 50 de 1 bazen böyle büyük kalkan tutuluyorsa 49 tane 300 -500 gramlık kalkanlar çıkıyor.selamlar
Benim bildiğim yok öyle bir yasak. Sirkülerde kıyıdan kalkan avını yasaklayan bir madde olduğunu hatırlamıyorum. Bu arada tebrikler, güzel kalkan. Daha da irilerine inşallah.