Karayel, ben ve sarıkanatlar. (Üşüdüm ya!!)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 29519 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 29519

29519

Dereden somon mu çıkıyormuş! tüh hiç boşuna çinekopa at çek yapmaz direk somona çalışırdım.
    :D

2. obsession

obsession Selçuk

3. 29519

29519

Aslında konu balığın bitmesi değil, yanlış anlamışsın ve sen de farkındasındır ki olta avcılığı ile balık bitmez ama sessiz sakin kendi kendimize ve arkadaşlarımız huzurlu bir şekilde avlanacağımız mera azalır ve konu da budur zaten.

Son düzenleme: 14 Aralık 2010
  4. karadeniz.

karadeniz. Benan

Siz üç beş balık çektiniz diye Boğazda kimsenin görmediği bilmediği kolomp misali veya boncuk bulmuş çocuk sevinci ile insanlara seviyesizlikmidir buranın yeri yoksa söyleyemem arkadaş kusura bakmamıdır.İyi başlamış bir işi bitirmek

5. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Nedir bu mera öğrenme telaşı ben de onu anlamış değilim arkadaş...

Çıkın gezin boğazın heryeri şu an balık yapıyor.

Ayrıca burada olay balığı insanlardan saklamak değil, kendini "insanlardan" saklamak. Kimse küçücük merada sağında solunda acemilerle ya da etçilerle olta atmak istemez.

Sen niye atlıyorsun arkadaş derseniz... Uluç'la aynı meralarda avlanıyoruz ;)

6. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    Herkes hakkını alır araştırmadan etmeden öyle balık yok,
    biz yaz kış mera yoklarız bunları düşünen eden yok tabii, Hazıra konmak bizde istemezmiyiz.
    İnternetten duyduklarına, gördüklerine göre balık tutmaya gidiyor herkes..

Son düzenleme: 15 Aralık 2010
  7. balikoltasi

balikoltasi Birol

İnternetten balık var diye duyduğu, neresi olduğunu bile bilmedikleri meralara gidiyorlar Furkan sen neden bahsediyorsun:eek:

8. 3182

3182

Mundar ettiniz meraları mundar.

9. 29519

29519

E ben de o nu dedim zaten söyleyemem arkadaş kusura bakma diye siz geçmiş mesajları okumadınız sanırım. Diğer söylemlerinizede yanıt vermek isterdim ama bir şey anlaşılmıyor.

Aynen Emir kardeşim.

En çok ben isterim diyecem yalan olacak, kolay işi sevmem pek :)

Zaten bir yer de balık tutulduğu duyulmasın herkes orada tamam elbette insanlar gidecekler ve balık tutacaklar da saygılısı var saygısızı var. Sanırım balık tutmanın çok daha zor olduğu veya özel izinle girilebilen yerleri kurcalamak lazım.

Mundar ki ne mundar.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.