kardan sonra haliç çinekopları ve kef...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında avciibo1985 tarafından paylaşıldı.

1. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    shimano speedcast 4 30 200 gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA
    fikrimizi sölemeyelli mi?ben ne solersem solıyım sen saygı duymak zorundasın benı tanıyomusun acaba arkadsı yalancı olmklamı suclamısım sadece ben ınanmadım demek kımseyı kırıp dokmek ona yalan soluyosun demek degıldir buraya gelmıs benım arkadsın actıgı konuya fıkrımı yazmısım sen ortaylı karıstırıyosun yagcılık yapıyosun bı nevi yada cok bilmişlik o yuzden yapma fikrini soluceksın tabı kı ama bu kadadr emın konusarak soleyemzssın ınsan kendıyle alakalı emın konusur sen bızım cirkeflik yaptıgımızı adamın konusu bozdugumuzu dusunur cınstensın ama benım oyle bı dusuncem yok o sebepten o kadar emın konusma kımseyede salca olma forumda kımse senın babanın oglu degil;)

2. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Toprağım güzel av olmuş tebrik ederim bi ara çok geliyordum gaziosmanpaşaya özledim harbiden :)

3. cakall

cakall Burhan Sait

eminim b.sayarın başında 1,30 sattir saattir benim cevap yazmamı bekliyosundur. kusura bakma beklettim. yaran var galiba ama yazıkki ben dr değilim tedavi edemicem. ortalık nasıl karıştırılıyor merak ediyorsaan kendi yazındaki kelimelere bak.