Sanmam Turgay abinin anlattığı sazan gelse gelse mısırın ağacına gelir benim gibi sazanlar ise her yeme gelir !!!!! Değilmi Turgay abii
İnşaallah Turgay abii. Zaten tekne org. geleceğim. orda tanışma fırsatımız olur sanırım. Tabi Sennur hanım listeye dahil etti ise
Arkadaşlar buradaki bazı mesajları levrek avı ile ilgili konuya taşıdım bilgilerinize Link http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=897&page=38
Tüm dostlara sonsuz teşekkürü borç bilirim. İnanıyorum ki kısa zamanda el ele vererek düzensizliklerin üstesinden geleceğiz. İşe şu tırıvırı belasından başladık bile sırada sirkü dışı avcılık ve denizlerimizin kirletilmemesi var. Başlangıç olarak güzel. Tabiki ara sıcaklarada geçeceğiz. Bu arada Sennur, org. listesinde Talat baba ve arkadaşları derken bende bunların içerisindemiyim.??? yok eğer içerisinde değilsem sualtı hünerlerimi konuşturup tekneyi sabote etmeyi düşünüyorum da
len senden kurtuluş yokmu beee tüm boğazı etkin altına almışsın. imzanı çok beğendim. Sevgili Ahmet YILMAZ ın eşsiz bir şiiridir.
Ayırım yapmaktan nefret ederimm ama sana daha çok kanım kaynadı Müjdat abi 2048 yılında hatrı dolmak üzere bir kahve içelim ALLAH TÜRKÜ KORUSUN ve YÜCELTSİN !!!!!!!!
Hoş geldiniz, Hertürlü balık müsabakasına ben de varım. İlk org. (tatlı su) görüşmek üzere. Rasgele...