mehmet abi selam ama balıkların resmi nerde ? ahmetabi sakal yakışmış ümitle ercan harıl harıl çalışıyo
Teşekkürler Gün içinde gerisi gelecek bekleyin bakalım biraz Gerçi üstünden 3 gün geçti ama anca resimleri topladık.
Arkadaslar internet cafedeyım bır kac fotoda bende var ama yüklemeyi yapıucak makinayı bekliyorum hale Ama tek kelımeyle keyifli bır gündü.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kendi adıma zevk aldığım bir gündü tüm fotolar geldiğinde konu açılımı yapılacak..
karagözlere gel karagözlere sanada selam hamdi kardeş seni balık avinde çok andık keşke hamdi de olsa diye seni daha henüz görmedim ama naspse birgün karşılaşırız duydumki sende kefala takılmışsın balıkların resmini soruyorsan alta görebilirsin ha bu ara beni deniz tuttu ama sonra alıştım ve sabaha doğru karagözleri yavaş yavaş çektim tabiki bu benim ilk denememdi.şimdi birdaha denize ne zaman açılacağız diye sabırla bekliyorum ümit, ercan, olcay tabiki komşum ahmet kardeş ile beraber güzel ve keyifli gün geçirdiğim için hepsine müteşekkirim. görüşmek üzere
Sayın tekelci, deniz tutmasına karşı ilaç kullanabilrsiniz. zaman zaman bende yaşıyorum o sıkıntıyı denize açılmadan yarım saat önce hapı alıyorum ve sorunum kalmıyor. çok da ucuzlar..
teşekkür ederim ama daha sonra açıldım herhalde ilk defa denize çıkmamdan olacak ilgine teşekkür ederim o haptan bidaha öıktığımdan yarım saat önce alacağım. ben böyle bir organizasyon görmedim hayatımda vallahi ne yalan söyliyeyim pek keyif aldım bir dahaki organizasyona iple çekiyorum