Yıllık iznimi geçirmek üzere geçen hafta Ankara'dan Kayseri'ye ailemin yanına gittim ve sitenin üyesi Kayserideki arkadaşlarla bir organizasyon düzenleme fırsatımız oldu. Dokuzpınar mevkiinden bir karış sudan yakaladığımız Turnalar ve Kayseri takımı işte karşınızda..
tşk kayseriye gelipte bu organizasyonu düzenlememizde katkısı olan gürhan arkadaşımıza ve katılan serdara serkana ve ünlü kelimiz mehmet beye tşkler.
Gerçekten tam bir ekip çalışması olmuş tebrikler arkadaşlar... mevkii tam olarak neresi öğrenebilirmiyiz...
2 gün önce ben de kurtboğazına gittim 5 turna 2'si suya 3'ü buzluğa dolapta bekliyor valla Elinize sağlık güzel organizasyon olmuş
Kayseri Team'i gösterdikleri başarıdan ötürü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.. darısı diğer Team'lerin başına diyelim.
slm ufakbi düzeltme yapmak ihtiyacı hasıl oldu yaşlılıgıma verin arkadaşlardan özür dilerim serkan degil selçuk olacaktı arkadaşımız ismi özür olsun yaşlılık işte.
Tebrikler arkadaşlar, güzel ve keyifli bir av olmuş Balıklar da çok güzel maşallah Sizleri bir arada görmek çok güzel gerçekten, iyi bir organizasyon olmuş... Hepinize bir dahaki buluşmanızda bereketli avlar dilerim, rast gelsin.