Arkadaşlar, herkese merhaba; Ben Oral ARABACI.İzmir-Karşıyaka'da oturuyorum.Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden yeni mezun oldum.1983 doğumluyum.Olta ve zıpkınla avlanıyorum.Bu foruma zaten üyeydim ama biraz uzak kaldım.Tekrar buluştuğumuza sevindim.Yeni arkadaşlarla birlikte tanışıp avlanabiliriz.Nasipse Aralık ayında askere gidiyorum, o zamana kadar görüşmek dileğiyle Not:Forumdan birkaç kişiyi tanıyorum.(Akın74 nickli Akın abi ile aynı semtte oturuyoruz oda beni görünce hatırlayacaktır herhalde..)
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Umarım en yakın zamanda bir oganizasyonda tanışmak dileklerimle, Soyadınız hiç yabancı gelmedi....
Oral arayı uzattın farkındamısın ? en azından msn ye gelirdin ? sorardın gelemesen bile.. organizasyon varmı diye .. EEE Aralığa kadar senin için bir organizasyon yaparız Askerlik anısına.. Hoş geldin ..
Hos geldin Oral Bu Sitede hos vakit gecireceginden emin olabilirsin! Not: Ahmetcigim (birahas) imza ayarlarindan taniman gerekiyor kardesimi. Nede olsa senin taleben
merhaba Oral kardeş ben bornova da oturuyorum Aralıkta kısmetse bende askere gideceğim inşallah bi organizasyonda karşılaşırız birlikte olta atarız görüşmek dileğiyle
Hoşbulduk abi sağolasın.Bizim aile eşrafı bayağı geniştir belki biryerlerde karşılaşmış yada duymuş olabilirsiniz Görüşmek üzere..
Sağolasın abi ; arayı fazla uzattım okul çok yoğundu malum, son sınıftım.Geç olsunda güç olmasın ümit abi