Arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevgiler.. Adım İbrahim, İzmir Karşıyaka' lıyım. Emekliyim ve ben de doğal olarak her İzmir'li gibi deniz ve balık avı tutkunuyum. Sitenizi çocukluk ve okul arkadaşim Cihangir (Iskarmoz) vasıtası ile tanıdım ve bu gün üyelik işlemlerimi tamamlayarak aranıza katıldım. Sitenizde gördüğüm sevgi ve saygıya dayanan birlik ve kaynaşmadan gerçekten çok etkilendiğimi itiraf etmek isterim. Bundan böyle üyesi olmaktan gurur duyacağım sitemizde güzel paylaşımlarla birlikte olmak dileği ile hepinize saygılar sunarım..
İbrahim abi hoşgeldiniz Hepimizin çok sevdiği Cihangir abimizin vasıtası ile bize katılmanız çok sevindirici,umarım sizinlede birlikte avlanma fırsatı buluruz Tekrar hoşgeldiniz...
Sevgili İbo, nihayet seni de aramızda görme mutluluğuna erdik.. Bundan böyle İzmir'de tek ihtiyar ben değilim... Yaşasın.. Güzel paylaşımlar diler gözlerinden öperim.. Rastgele..
Sitemize hoşgeldiniz sayın abimiz. Sizler gibi tecrübeli abilerimizin anıları ile aydınlanmak gurur verir.
deniz beni çağırıyor Hoşgeldiniz İbrahim bey, katılımınızla onur verdiniz bizlere,en yakın organizasyonda tanışıp hoş sohbetler etmek dileğimle rasgele.
İbrahim Abi aramıza Hoşgeldin, hep birlikte keyifli avlar ve paylaşımlar geçirmemizi temenni ederim...
İbrahim abi aramıza hoşgeldiniz.Cihangir abi gibi saygıdeğer bir üstadın bizlere yeni ustalar kazandırması da ayrı bir teşekkür.. Saygı bizden,