Kartal taş ocağı

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında canalpakin tarafından paylaşıldı.

1. canalpakin

canalpakin

kartal taş ocağında yayın olduğuna dahi söylentiler duymuştum acep doğrumudur burası hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim

2. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Ben ordaki göletin youtube da küçük bir videosunu izlemiştim de en büyük yayın orda olsa gitmem derim:) video da küçücük biryerdi..

3. canalpakin

canalpakin

bu sabaha karşı kartal taş ocağıın etrafında yaklaşık bir tur attık bazı yerlerde su inanılmaz derinleşiyo ve cam gibi ,acaip bitkiler var kıyıda yanılmıyosam gümüş balıkları vardı bir tane ot sazanı ölüsü bulduk ama balığın karnının içi boştu cidden meraktan çatlicam o gölde ne var çok merak ediyorum ayrıca göle aynalı sazan bırakmayı düşünüyorum ama biçok kişi karşı çıkabilir ama doğal biyer değil son yıllarda oluşmuş biyer sonuçta bu konuda fikirler nedir bıraksak gizlice tutsak kimse ayıptır söylemesi keşvede mese b.kunu çıkaramasa muhteşem biryer olmazmı ? bu arada orayı balıklandırmak için irtibata geçebilceğimiz bi su ürünleri fakültesi vs gibi yerler varmı çünkü su çok temiz gözüküyo ve orda bayabi su var tam olarak güneşi dik alamadından su kaybı olmamış sürekli bi kısmı gölegede kalıyo lütfen katılın bişeler yazın dayanamıyorum yarın 5 çeşit takım atıp denicem ne varsa :confused: :confused: :confused:

4. sehzade_1907

sehzade_1907

ben o mahallede oturyorum ama birgün gidip bakmadım ne yalan söleyim bende şimdi merak ettim nereden giriliyor oraya acaba:confused: :eek:

5. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

6. canalpakin

canalpakin

tek başına sakın gitme biraz tehlikeli biyer gece hele hiç gitme bi anda karşına uçurum çıkabiliyor

7. canalpakin

canalpakin