arkadaşlar cumartesi akşam kartalda eşkina denicez gelmek isteyen arkadaşlar varsa bekleriz tanışmış oluruz
Ben gelmek isterdim ama pazar günü sabahın ilk ışıkları ile boğaza akma planım var, çok yorucu olur üst üste.. birdahaki sefere inşallah, teşekkürler.. sezon yeni açılıyor nasıl olsa
berkan zaten kartaldan sabah erken boğaza geçicez cumartesi ve pazarı balığa ağırdım uzun zamandır bu hafta sonunu bekliyordum
yani sabahlayıp sabaha da boğaza mı geçiceksiniz? yok ben pert olurum heralde, omurgam kaldırmaz o yoğunluğu pazar akşama kadar avda olmayı planlıyorum, kuru kalabalık izin verirse tabi
bu haftasonu İzmit'te olacağım. Yemci var izmit çarşı içinde. Önce ona uğrayıp varsa elinde boru kurdu vs. temin edip sonrada değirmendereye geçeceğim.Yeterli yem varsa isteyen içinde alabilirim . hafta içi yapacağımız organizasyonda getiririm.
Özkan abi yemi h.sonu alirsan h.içine kadar onu canlı muhafaza etmen zor olmaz mı idk yemi aldıktan sonra kağıdı kurumadan buzdolabına falan koymak gerekiyo sanırım birkaç gün boyunca canlı kalabilir mi acaba ?
*** hafta sonu yapıcağınız organizasyona 2 arkadaş aranıza katılmak isteriz bir aksilik çıkmaz ise. Tam olarak nerede kaçta buluşacağınızı ve yemi nereden tedarik ediceğinizi bizede söylerseniz seviniriz..