değerli dostlar.şu an ankarada paslanıyoruz.bizde çıkıp bazı malzemeler aldık onlarıda sizinle paylaşmak istedim.malzemeler fiyat açısından baya hesaplı.bir balıkçı abim derdiki malzemeyi kış aylarında alacaksın.ki yazın her bakımdan rahat edersin.
keteze hakancığım onlar dip oltası için. denizde keteze için çok ideal. bende yeni gördüm hemen aldım. misinadan çektiriyorsun sırayla 3lü 4lü 5li kaç beden istersen iğneli yapıyorsun.mustad olanda bilyalı fırdöndü. en çok o lazım denizde.zira misina asla gam yapmıyor.
yeni mühimmatlar bulundu.. hocam öncelikle saygılar..malzemeler gerçekten güzel ve masaya da son derece düzgün dizip fotoğraflamışsınız,sanırım bu malzemelerle bu yaz balıkların pek bi şansı yok,balıkların olmadığı gibi bizim de karşınızda pek şansımız olmayacak gibi. mühimmat gerçekten sağlam..son zamanlarda toprak altından mantar gibi çıkan ve uzun zamandır orada olduğu söylenen gıcır gıcır-hiç yıpranmamış,paslanmamış diğer mühimmatlara benzemiş siz böyle sergileyince..aman dikkat edin,dalgalı bu aralar deniz biliyorsunuz.. yinede paylaşım için teşekkürler,ellerinizden öperim..
Mehmet Hocam sizin ustalığınıza ilave olarak birde bu göz kamaştıran hazırlığı görünce verimli bir av olacağına şüphemiz yok..Güzel raporlarınızı merakla bekliyorum..Şansınız daim olsun Malzeme alımı konusunda çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz..Pekçok üretici firma özellikle sene sonlarında büyük indirimler yapmakta..Biz Balıkçılar için değerlendirilmesi gereken fırsatlar.
Malzemeler güzel, umarım avınız iyi geçer. bende izmir çandarlıya gidiyorum 1 hafta sonra okulları kapatmayı dört gözle bekliyorum. tekrar iyi avlar. rastgele
değerlü hocam değerlü hocam bu ışıklı keteze takımlarından bi tene de bana vemezseniz şartosun küserin size ne gada güzel malzemele öle aklım galdı saygular.
s.a. vayy komutanımmm. ne demek .istediğin kadar al. zaten ben sanada aldım bunlardan.malzemenin lafımı olur aramızda.yeterki oralara gelebileyim bi...neler yapıyorsun.daha başka istediğin malzemede varsa lütfen yaz.hemen alayım...
Mehmet abi çok güzel malzemeler güzel avlar yaşamanı dilerim oltanda her zaman büyük balıklı avlar olsun rastgele
sağol eşref kardeş. murat bi akdeniz gezisi düzenlerse sizleride beklerim.(MODERATÖR) bol balıklı avlar dilerim.