umıt haber vermedi giderken ama bende bu akşam eminönü yolcusuyum rapala almak için cumartesi sabah ya arnavuttayım yada tam karşısında eheheh
Tebrikler, güzel av Sarayburnu bugünlerde bereketli maaşallah. Hele akıntı varsa balık daha bir bollaşıyor. Palamut, çinekop, lüfer Allah ne verdiyse.
reklam yapma Hakan gidersen bana da al 3-5 tane Biraz rapor verim sabah 5.5 da sarayburnuna geldik in cin top oynuyordu actık oltalarımızı salladık denize ama bişi gelmedi Olta satan birisi vardı ona sorduk dün akşama kadar sarıkanat palamut cinekop yaptı ama bugün rapalada yemedi kaşıkda yemedi belki ilerleyen saatlerde çıkabilir dedi saat 8 e gelirken eve gitmek üzere yola cıktık henüz görüş alanımızda kimse balık tutamamıştı
he he he kişi kendisi nasılsa karsısındakini öyle bilirmiş sahi Hakan aklımdayken şu bahsettiğin 3.5 kiloluk kalkan resimde gözüken 25cm lik balık mı ?
Neşat tebrikler dostum..Kaptın sen bu işi iyice artık..Böyle avlarının ve paylaşımlarının devamını dilerim....
keşke oda 3,5 kiloluk bir balık olsaydı be dosstum tabiki o değil ama inşallah o civarda bir tanesini daha beraber tutmak nasip olur