Bu seneki yıllık iznim sırasında fırsat bulup yaptığım tatlı su kefal avında istediğim +2 kilo üstü balıkları zaman ve diğer etkenler neticesi tutamasam da keyifli bir av yaşadım, bir önceki kasna avımda kepçem olmaması neticesinde karaya kısmen çıkarttığım ancak yinede kaçırdığım +3 kilo üzerinde güzel bir kasnanın hayaliyle geri döndüm,:laughing: yapmış olduğum ava ait görüntüleri içeren hazırladığım videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Herkesin hayalindeki güzel avları yaptığı günler dilerim. (Tabiki limitler dahilinde olanlara...!) hihi Selam ve sevgiler. http://www.youtube.com/watch?v=HA9jdPalcDA
Çok güzel bir video hazırlamışsınız ayrıca güzelde bir av olmuş tebrik ederim Bahsettiğiniz tatlısu kefalinin 3 kiloluk olduğunumu söylediniz benmi yanlış anladım
kardeşim hayalini kurduğun balıkları yakalaman dileğiyle videoda harika olmuş hızlı ve siyah beyaz hazırlaman bana cocukluğumdaki çarli çaplin ve lorel hardi filimlerini hatırlattı
"Avlanma" demek haksızlık olur bu paylaşıma. Resmen herşeyi ile ders niteliğinde "balık salma" olmuş. 2:45 ve sonrası anlar ise muhteşem görsellikle taçlanmış. Kardeşim benim, ne diyem; yüreğine sağlık. Gurur verici, şapka çıkarılası...
Sevgili Yasin, Emek ve sevgi dolu çalışmanız için teşekkür ederiz. Nice keyifli avlara... Sevgi ve saygılarımla. Erdal Yılmaz 01/09/2012 - Ankara
Çok beğendim, gerçekten çok güzel avın eğlence olduğu, bir oyun olduğu video tarafından da desteklenerek çok güzel sunmuşsunuz. Hızlandırılmış ve yavaşlatılmış görüntü benim de düşündüğüm birşeydi. Çok keyif alarak, gülümseyerek izledim. Ayrıca örnek bir amatör avcılık olmuş. Herşey için teşekkürler... Eline sağlık... Gönlündeki avlar rastgelsin...
Tüm amatör balık sevdalılarına örnek olacak bir video olmuş.Canı gönülden tebrikler elinize emeğinize sağlık:clap2: :clap2: :clap2:
Beğenmenize sevindim, değerli yorum ve katkınız için teşekkürler. Kesinlikle doğru anlamışsınız, 3 kilo ve üstü kasnalardan söz ediyorum. Daha önceki avlarımdan birinde 3,750 gr lık bir tanesini kandırabilmiştim, konu içerisinde bahsini ettiğim ise bundan büyüktü malum kaçan balık büyük oluyor. banghead Güzel ve bereketli avlar dilerim. Selam ve sevgiler. Sağolasın ağabey cümlemize inşallah, eh sana biraz o günleri hatırlatabildiysem ne mutlu bana Bandırma'ya selam ve sevgiler. Güzel yorumunuz için teşekkürler, jüride siz olursanız sorun yok demek ki. Nuri ağabey, değerli yorumların ile konuya katılman ve beğenilerini iletmen benim için mutluluk, teşekkürler. Erzurum'a selam ve sevgiler. Değerli yorumunuz için teşekkürler, en güzel ve bereketli avlar sizinle olsun. Selam ve sevgiler. Not: Sezon yaklaşıyor, güzel ve keyifli raporlarınızı bekliyoruz. Beğenmene sevindim sevgili reis, değerli yorumun katkından ötürü teşekkürler. Güzel raporlarını bekliyoruz, zaten izini de yedik, İstanbul'da senden haber bekliyor olacağız artık. hihi Değerli yorumunuz ve katkınız için çok teşekkürler, güzel ve keyifli avlarınız olsun, selam ve sevgiler. Şayet izleyenlerin yüzlerinde tebessün oluşturabilmiş ve bu işin keyif işi olduğunu hatırlatabildiysem ne mutlu bana, benim açımdan konu amacına ulaşmış demektir. O zaman senden de kendi uslubunca orjinal bir video bekleyebiliriz, zaten rapor ve konularını gülümseyerek ve keyifle takip ediyorum. Güzel ve değerli yorumun için teşekkürler, güzel İzmir'e selam ve sevgiler. Değerli yorum ve katkınız için teşekkürler, paylaşımlarınızı keyifle takip ediyorum. Keyifli ve gönlünüzce avlar dilerim, selam ve sevgiler.
Güzel ve değerli yorumunuz için teşekkürler, beğenmenize sevindim. Selam ve sevgiler. Orhan ağabey, değerli yorumun için teşekkürler. Beğenmene sevindim, dönüş yoluna vakitlice çıkabilirsem size ve Vedat ağabeye selam vermek ve bir çay içmek için uğrama fırsatı bulurum. Sivrice'ye selam ve sevgiler.
Çok teşekkürler sevgili Yasin kardeşim bana mutlaka gelmeden evvel tel edersen Sivrice'de buluşur hatta balığa bile çıkabiliriz, ama mutlaka daha evvelden beni aramalısın sana belirli bir zaman ayıracağım. Sevgiler hoşça kal. Tel son raporlarımda var.
Dediğim gibi bir aksilik olmaz ve düşündüğüm şekilde yola çıkabilirsem yarın sabah o taraftan geçeceğim, Sivrice'ye uğrama fırsatım olursa önceden arar haberdar ederim, balık avından ziyade Vedat ağabey ve seninle görüşmüş olmak kafidir. İlgin için teşekkürler. Selam ve sevgiler.
Bu merayı biliyorum,mera kirlenmiş olsada avcılığı ve iri kasnaları keyifli bir av güncesi yaşatıyor,tebrikler...
Zaman zaman uğradığım avlaklardan biri, oldukça iri kasnalar aldığım oldu buradan, kimi zaman kısa da olsa orada avlanmayı seviyorum. Söylediğiniz gibi malesef avlağın son durumu pek iyi değil, balık daha içerilere çekilmiş gibi duruyor. Belli mi olur bakarsınız bir gün karşılaşır ve birlikte olta atma fırsatını yakalarız. Değerli yorumunuz için teşekkürler, keyifli paylaşımlar. Beğenmenize sevindim, değerli yorumunuz için teşekkürler.